Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Din bästa Stockholmsguide

De fixar sensommarens hetaste technofester

Duon Âme och dj-ikonen Jeff Mills är några av de största händelserna på Stockholms technoscen i höst.
Duon Âme och dj-ikonen Jeff Mills, några av höjdpunkterna på Stockholms technoscen i höst.

Den senaste tiden har det dykt upp en drös intressanta bokningar inför sensommaren och början av hösten. Här tipsar Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell om tre technofester att se fram emot i augusti och september.

Âme (live)

Den hajpade duon bestående av Kristian Beyer och Frank Wiedemann kommer till Slakthuset för en live-spelning. Om du missade Âme på festivalen Department i juni får du här en ny chans. Eller varför inte se dem igen!?

När: 12 augusti Var: Slakthuset, Slakthusgatan 6

Kollektiv Turmstrasse

Ytterligare en tysk duo intar Slakthuset. Denna gång blir det en dj-spelning från Christian Hilscher och Nico Plagemann, kanske mer kända som Kollektiv Turmstrasse. Du kanske känner igen dem från släpp på etiketter som Diynamic, Connaisseur eller deras egna bolag Musik Gewinnt Freunde?

När: 23 september Var: Slakthuset, Slakthusgatan 6

Jeff Mills

Tyvärr samma datum som ovanstående, men försök att se båda! Här är det legendaren Jeff Mills från Detroit som intar dj-båset på Kraken tillsammans med Cari Lekebusch, Damien Eie och Jessie Granqvist. Blir säkerligen en fest att minnas!

När: 23 september Var: Kraken, Rökerigatan 1D

Stephan Bodzin (live)

Här utlovas en full liveshow med mängder av maskiner och gadgets. Arrangörerna utlovar deras mest påkostade fest någonsin, och det finns ingenting som tyder på att det här inte blir en riktig höjdare! Glöm icke att kolla in Bodzins Boiler Room-spelning här.

När: 29 september Var: Kraken, Rökerigatan 1D


Läs mer: Håll kollen på allt som händer i Klubbstockholm, följ Mats Wurnell på klubbliv.alltomstockholm.se 

Liljeholmsgränd 9, 117 61 Stockholm, Sverige