Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Skippa traditionerna – fira midsommar med en twist

Stockholm bjuder upp till alternativt midsommarfirande
Stockholm bjuder upp till alternativt midsommarfirande

Festivalhäng, dragshow-dans eller 90-talshits? Allt om Stockholm tipsar om sex stycken icke-traditionella midsommarfester.

ANNONS

Midsommar på Hasselbacken
11-18 på Hasselbacken, Hazeliusbacken 20, Djurgården
Ett inkluderande midsommarfirande med en hel del klassiska inslag som smyckning av midsommarstång och fiskdamm, men även många överraskningar. Värdar för firandet är dragshowartisten Martin ”Miss Inga” Johansson och Ingmari Pagenkemper, vd för Cirkus.

Back To The 90’s Midsommar
22-03 på Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, Slakthusområdet
Den här festen kan även fungera bra som efterfest till ett mer traditionellt firande. Styr kosan mot Slakthusområdet, hoppa in i tidsmaskinen och nostalgi-dansa loss till allt från Shaggy och TLC till 2Pac och Groove Theory.

Den Bästa Sommaren 2019
21 juni 16:00-23 juni 03:00 på Skå Festplats, Skå, Ekerö
En liten, idyllisk och fin midsommar-festival strax utanför Stockholm. Här blir det live-musik i Cirkustältet, dj’s på dansbanan och allt från karaoke och klassiska lekar till mat och dryck. Bland de bokade live- och dj-akterna finns Jens Lekman, The Plan, Shitkid, Lighthouse och Uppgång & Fall.

Midsommar Latino 2019
22-05 på Kristall, Kungsgatan 56, City
Vem säger att midsommar inte kan firas med en Mojito i handen och dans till salsa och bachata? På Kristall hittar du tre dansgolv och en stor takterrass där du kan avnjuta midsommar-natten. Festen pågår hela vägen till 05

Midsommarfest på Hötorgsterrassen
17-00 på Hötorgsterrassen, Sveavägen 17, City
Mer centralt midsommarfirande är svårt att hitta. Kalla drycker, varm mat och nice urban musik finns att tillgå, och det är fri entré. I dj-båset hittar vi Yung Elias, DJ Crona, Ametist och DJ Black Moose + hemliga gäster.

Midsommar på Mosebacketerrassen
12-03 på Södra Teatern, Mosebacke torg, Södermalm
Lekar, mat och musik för ALLA står på menyn när Södran bjuder upp till fest. Firandet leds av Patrik Arve (Teddybears) och innehåller allt från fiskdamm och dans till allsång. Senare på kvällen flyttar festen inomhus och fortsätter till 03.

(Observera att fest-rubrikerna är länkar till Facebook-evenemang)

Stockholm, Sverige