Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Upp ur soffan – vi guidar till stans bästa juldagsfester

Spana in stans dansgolv på juldagen.
Spana in stans dansgolv på juldagen.

Lämna släkten och skinkan hemma och ta sikte på någon av stans många juldagsfester. Allt om Stockholm guidar dig rätt.

ANNONS

Vänner & Bekantas julfest på Fållan (Fållan 10)
En klassiker när det handlar om julfestande. Denna afton flyttar man in i nya lokaler i Slakthusområdet. Släpp dina hämningar, dansa, skråla och jul-skåla med Lång-Kalle och vänner.

Juldagen på Berns (Berzelii Park)
Ösigt juldagspartaj med något för alla. Klubben Nostalgica levererar nostalgi, källarklubben Neu bjuder på techno och i stora salongen huserar Sebjak och Fahlberg från Bibliothèque Records.

X-mas Day Bonanza på Under Bron (Hammarby slussväg 2)
Nere i ”klubbgrottan” blir det cave jam med Dorisburg, Evan Baggs och Johanna Schneider. En våning upp fixar Sky City fest med bland andra towLie och Mr. Tophat. I lägenheten blir det balearic-tema med Polanco, Zozo och Emin.

Juldagsfest på Häktet (Hornsgatan 82)
Här bjuds det in till fest i varje vrå i hela huset, och en kväll med musik, karaoke och dans. Namn som Samir Yosufi, Dr. Echoe och Hannah Prescott lirar skivor, Stella Explorer kör live.

Juldagen på Kristall (Kungsgatan 56)
Latinofest till 05 mitt i city. DJ L’ Flow, DJ Roka och DJ Isra fixar dans på två dansgolv och spelar musik av artister som J Balvin, Ozuna, Daddy Yankee, Karol G och många fler.

Hundra Procent när Garbo återuppstår i Solnahallen (Ankdammsgatan 46)
Den numera nedlagda nattklubben Grand Garbo, som i fler decennier huserade i Sundbybergs, återuppstår för en kväll i Solna. Här utlovas samma vibbar som på gamla Garbo med fyra dansgolv och allt från hits till rock.

Juldagspopen 2019 på Debaser (Hornstulls strand 4)
Popklubb och Panda 2.0 fixar juldagsfest för dig som vill byta ut släkten mot ett bra indiegolv. ”Popparkakorna, musikvideos, mistlar och pepp utan guds nåde” står på menyn.

Mosquito & Barracuda Christmas Party på Södra Teatern (Mosebacke torg 1-3)
Slipp trötta tomtar och raska rävar när Thomas Gylling, Dj Erykah och Uncle Eric bjuder in Desmond Foster och Nevada Cato för en urban juldagsfest på Söders höjder.

Juldagen på East (Stureplan 13)
Klubbprofilen Payman Dehdezi är ny nöjesboss på East, och på juldagen kliver han själv in i dj-båset och värmer upp stället innan han lämnar över till techno-legendaren Joel Mull. I baren spelar Lighthouse.

ANNONS

Stockholms största juldagsfest på Colosseum (Arenavägen 75)
Här är det 18+ som gäller, så denna fest passar även de yngre. Juldagsparty i storformat med hela fem dansgolv och extraöppet till 05.

Jul Dunk Festival på Hus7 (Styckmästargatan 10)
En liten inomhusfestival dedikerad till konst och undergroundmusik. Förvänta dig allt från hiphop och drum and bass till techno samt livemusik och graffiti.

Monday Bar Winter B-day Bash på Slakthuset (Slakthusgatan 6)
Arrangörerna på Monday Bar fixar megafest på Slaktis med allt från trance och techno till happy hardcore och psytrance. Kvällens huvudakt är dj-legendaren John 00 Fleming från Storbritannien.

Stockholm, Sverige