Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

En perfekt sommarkväll – enligt Evelina Nässén

Evelina Nässén – dj och klubbarrangör. Kör bland annat klubben Dance ­Utopia i källaren på T8ng tillsammans med Andreas Aaltonen.
Evelina Nässén.

Från öl och bad till technobastu och resorb. Så ser Evelina Nässéns perfekta sommarkväll ut.

ANNONS

Vi frågar några av stans klubb- och nöjesprofiler hur de helst vill tillbringa en somrig kväll i Stockholms uteliv. Här är deras bästa tips!

Den här gången frågar vi Evelina Nässén – dj och klubbarrangör. Kör bland annat klubben Dance ­Utopia i källaren på T8ng tillsammans med Andreas Aaltonen.

Hur ser din perfekta sommarkväll ut?

 1. Börjar med billig öl ”En perfekt sommarkväll börjar med att jag möter upp mina närmaste vänner på Nyfiken Gul, vid vattnet utanför Eriksdalsbadet. Där dricker vi billig öl och äter rökta räkor. Sen går jag hem och dricker Aperol Spritz samtidigt som jag lägger någon timme på att sminka mig med en jädrans massa glitter. Och sen behövs det mer billig öl! Då blir det antingen Wollmars vid Mariatorget eller Ölstugan vid Hornstull.”
  Nyfiken Gul, Hammarby Slussväg 15, Södermalm.
  Wollmar, Wollmar Yxkullsgatan 12, Södermalm.
  Ölstugan, Gullmarsplan 8, Södermalm.
 2. Ett ställe med bra dj:s ”Om jag inte själv spelar skivor går jag till något av de ställen där mina vänner spelar, eller som har bra dj-bokningar. Oftast blir det Urban Delis takterrass, Tak, Kvarteret eller Trädgården.
  Urban Deli Sveavägen, Sveavägen 44, City.
  Tak, Brunkebergstorg 2–4, City.
  Kvarteret, Styckmästargatan 10, Globen.
  Trädgården, Hammarby Slussväg 2, Södermalm.
 3. Dans till tidig morgon ”Min och Andreas Aaltonens klubb i källaren på T8ng varje torsdag kommer att vara mitt go to-ställe när jag fått för mycket d-vitamin och vill festa utan att ha koll på vad klockan är. Om jag vill fortsätta ännu senare så hamnar jag garanterat på den ökända Techno­bastun (Bronx). Där är det bra stämning och megabra dans till sent på morgonen. Och efter allt det här behöver man garanterat dricka 1–2 Resorb Sport innan man somnar.”
  T8ng, Hornsgatan 66, Södermalm.
  Bronx – Nya Bastun, Åldermansvägen 13, Solna.

Fler klubb- och nöjesprofiler tipsar:

Stockholm, Sverige