Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Stockholms mest sprakande nyårsfester

Nyårsfester i Stockholm
Nyår på stan

Fira nyår med en brasse-karneval, på en burlesk-klubb eller varför inte med allsång till en powerballad eller på ett svettigt techno-golv. Allt om Stockholm guidar dig till stans bästa nyårsfiranden.

ANNONS

New Year Masquerade Ball på Nalen (Regeringsgatan 74)
Fräulein Frauke bjuder in till ett storskaligt nyårsfirande på Nalen fyllt av burlesk-, cirkus- drag- och kabaretartister. Kvällens tema handlar bland annat om romantik, franska hovet, tårtkonsumtion och glittrande masker.

Intergalaktiskt nyår med Hot Box på Laika/Hornhuset (Långholmsgatan 15B)
Rymdiga paraplydrinkar, konfetti och happenings utlovas hela vägen till 03. Klädkoden är ”intergalaktisk charter”, och för musiken står Andreas Aaltonen & Evelina Nässén som lirar house, acid, hi-nrg och italo-disco.

Bar Brasil pres. New Year’s Eve på M/S Birger Jarl (Stadsgårdskajen 156)
Här blir det dans, rytmer och caipirinha innan festen vid midnatt blommar ut till en brasse-karneval med sambatrummor och fjädrar. Dessutom utlovas finfin utsikt från M/S Birger Jarl.

Syntax Error – New Year’s Eve Party på H62 (Hornsgatan 62)
Ett nyårsfirande av nördar för nördar. Tv-spelsös och nedräkning till tolvslaget följt av dans till 8-bitsmusik, disneylåtar och annat nördigt.

Feliz año nuevo 2019 på Kristall (Kungsgatan 56)
Latinoklubben Kristall bjuder in till nyårsfirande. På menyn står konfetti, tävlingar och shower samt självklart allt från salsa till latin spelat av DJ L’ Flow, DJ Roka, DJ Isra och DJ-Esquare.

Nyårsfesten på Debaser (Hornstulls Strand 4)
Här blir det en sprakande nyårsafton med indiemusik och ”handklappshits”. Junior Briella står för live-musiken, och i dj-båset hittar vi Fredrik Strage och duon Uppgång och fall.

Happy Neon Year på Grand Garbo (Landsvägen 67)
Sista festen någonsin på Grand Garbo i Sundbyberg. Fyra dansgolv med allt från hardstyle och techno till house och 90-tal samt karaoke. En av kvällens dj-gäster är legendaren Marshall Jefferson från Chicago.

Nyårsfesten på Boqueria (Jakobsbergsgatan 17)
Dansa, hoppa och stöka när du firar in det nya året på Bouqeria. Hiphop, rnb och annan urban musik av bland andra Ametist, Evyn Redar och Shewit. En fest som är ”totalt bananas” utlovas.

NyårsNatten på Nobelberget (Sickla Industriväg 6)
Balladklubben Natten fixar nyårsfesten på Nobelberget. Räkna med mycket folk, en varm stämning, mycket allsång och en stor discokula. Dessutom flera alternativa dansgolv, food trucks med mera.

ANNONS

NYE med Love Potion på Under Bron (Hammarby Slussväg 2)
Klubben Love Potion styr nyårsnatten på Under Bron. Mike Huckaby gästar från Detroit och får support av Polanco. Uppe spelar Call Super, Julia Wallin och Elin Björnstam. I Nature Bar väljer HNNY musiken.

New Year’s Eve på Slakthuset (Slakthusgatan 6)
420 Group, Kameleont och POP går samman för ett gemensamt firande med musik, kärlek, bubbel och dans. För låtvalet står bland annat de internationella dj-gästerna Ramon Tapia och Yan Cook.

Nyår Under Stjärnorna på Sthlm Under Stjärnorna (Brunkebergstorg 2-4)
En av stans mest spektakulära nyårs-utsikter hittar vi på Stockholm Under Stjärnorna. Missdj (Sugarcane) och Ivan (Prototype) lägger soundtrack bestående av urban musik och tropiska toner.

Clean New Years Party på Operakällaren (Karl XII:s torg)
Enligt arrangörerna är detta ”årets glamourösaste nyårsfest”. På stora golvet blir det pop, schlager och ”sjung med-låtar”, och på det andra golvet står klubbmusiken i fokus.

Stockholm, Sverige