Summerburst-fest, live-house och rymddisco – Allt om Stockholm
Helgen bjuder på många möjligheter till dans
Helgen bjuder på många möjligheter till dans

Summerburst-fest, live-house och rymddisco

Klubb 

Helgen bjuder på allt från en förfest inför nästa års Summerburst-festival, till live-house på Fasching och norsk rymd-disco på Slakthuset.

ANNONS

Summerburst pre-party. Fredag 24 november på Sturecompagniet
Nyligen blev det klart att jättefestivalen Summerburst arrangeras även 2018. Detta faktum firas med en förfest vid Stureplan då Adrian Lux ställer sig i dj-båset på Sturecompagniet.

Black Friday. Fredag 24 november på Kraken
Arrangörerna på Monday Bar och Black Identity går samman för en stor fest med fokus på hardstyle. Från Holland kommer D-Block & S-te-fan samt Sub Zero Project. Dessa får support av Stetrix och Freddz.

RaFa Orchestra. Fredag 24 november på Fasching
Rasmus Faber har producerat och spelat elektronisk dansmusik sedan tidigt 2000-tal. RaFa Orchestra beskrivs som ”visionen om att ta det levande klubbsoundet vidare för att framföra det live”. En mix av soul, latin och house utlovas.

Eurovision Night. Fredag 24 november på Club Backdoor
Premiär av Club Backdoors nya månadsklubb Eurovision Night. ”QX-Ronny” och Mathias Holmgren lovar att bjuda på det mesta, bästa och värsta från Eurovision. Dessutom kommer en ”artist från mello-sammanhang att riva av hens största hits”.

Klubb Vaket. Lördag 25 november på Klubb Vaket
Denna källarklubb vid Skanstull har på kort tid etablerat sin på stans house- och technoscen. Denna kväll är det skivbolaget Nordanvid som bjuder in till fest på Eyvind Blix och Fjäder på det ena dansgolvet, samt Hampus Bogren och Linn Elisabet på det andra.

Technostate Retro Night. Lördag 25 november på Eventhuset
Här hedras artisterna som var med om att bygga upp psytrance-scenen. Shiva Chandra flygs in från Tyskland, och DNA från Israel. Dessutom spelar lokala namn som Wizack Twizack och Skyvibes.

Danstillståndet. Lördag 25 november på Slakthuset
Oslo-baserade  Lindstrøm kommer till stan och levererar sin patenterade rymd-disco live på den nya klubben med namnet Danstillståndet! Och du, på andra golvet blir det drum and bass med Foreign Concept från Storbritannien samt Back2Back-gänget.

Mosquito & Barracuda. Lördag 25 november på Södra Teatern
Thomas Gylling, Uncle Eric och DJ Eryka fixar svettig och tropisk stämning i ett höstruskigt Stockholm. Till sin hjälp har de dessutom Stockholms Steelband och Rickard Valdes.

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler klubbartiklar

Klubb

Techno, pop, karaoke och en nördfest

Slaktkyrkan huserade tidigare tarmrenseri och dynghantering
Klubb

Slaktkyrkan blir stans nya kulturhus

Dansa dig svettig på något av stans dansgolv
Klubb

Fest med utsikt, trap-party och mycket techno

Klubb

Han berättar historien om låten Shoreline

Klubb

Techno, hits och dans till Günther

En tjuvtitt på den nya klubben X:IT på Fredsgatan 12
Klubb

Premiär för ny klubbsatsning på F12