Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

90-talsfest och ravefrosseri

90-talsfest och ravefrosseri.
90-talsfest och ravefrosseri.

F12 Terrassen slår upp dörrarna, dessutom blir det gatufest på Södermannagatan, 90-talsfest med LIQ och ravefrosseri på At Six. Så här kickar du igång långhelgen på onsdag och torsdag.

ANNONS

F12 Terassen slår upp portarna

På onsdagen kör F12 Terrassen sin premiärfest. Det blir starten på en 110 dagar lång fest i sommar. Läs mer om klubbsommaren på F12 här.

När: Onsdag 24 maj, klockan 21:00 – 03:00. Var: Fredsgatan 12

 

Gatufest med Grandpa och Rodebjer

Tillsammans med Rodebjer bjuder Grandpa in till gatufest med grill, dryck och dj. Dessutom blir det livespelning från Natali Felicia som precis släppt en singel.

När: Onsdag 24 maj, klockan 18-22. Var: Södermannagatan 21

 

Uteserveringspremiär på Tjoget

ANNONS

Nu slipper du sitta inne i baren och uggla. På onsdag invigs Tjogets uteservering. Käka lamm och grönsaker från kolgrillen och njut av svalkande drycker i solen.

När: Onsdag 24 maj,  klockan 17-23. Var: Hornsbruksgatan 24

 

Gayklubben LIQ blickar tillbaka till 90-talet

I påsk hade nya gayklubben LIQ premiär på Lästmakargatan 8. Nu är det dags för nästa fest. Temat är BACK TO THE 90´S och arrangörerna lovar att inte hålla tillbaka på något när de satsar på en fest utöver det vanliga, där alla är välkomna.

När: Torsdag 25 maj, klockan 22-03. Var: Lästmakargatan 8

 

DJ-liv bjuder in till ravefrosseri

På At Six kastas besökarna också tillbaka till 90-talet när ravekulturen intar lyssningsloungen. Författarna till boken DJ-liv (Anna Gavanas och Anna Öström) bjuder in gäster som spelar och berättar om sina favoritskivor från 90talets raves. Det bjuds därmed på en rad kända dj:s från klubb- och ravescenen däribland Monika Svensson (Demonika) och Håkan Momenth (Moment H) med flera. Eventet ”Rave Special 1: Chill Edition” är det första av två rave-special.

När: Torsdag 25 maj, klockan 18-23. Var: At Six, Brunkebergstorg 6

 

Inte sugen på fest? Ägna dina lediga dagar åt att äta dig igenom Stockholms gelatoställen.

 

Stockholm, Sverige