Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Technogigant gästar megafest på Berns

Richie Hawtin spelar techno på Berns
Richie Hawtin spelar techno på Berns

Dansa till techno-ikonen Richie Hawtin på Berns, digga urbana toner på Timebar vid Hornstull eller besök hiphop-festival på Trädgården. Här är helgen klubbtips.

ANNONS

Urban Music Fridays 1 år. Fredag 13 september på Timebar
De urbana fredagarna vid Hornstull fyller ett år. Tidiga gäster bjuds på tårta, och Hasan Ramic, Linda Jordan och DJ Remy spelar hiphop, dancehall, afrobeat och annat.

HIGHTS. Fredag 13 september på Kvarteret
Kollektivet HIGHTS gästar Kvarteret för tredje och sista gången denna sommar. Marcus Worgull är kvällens huvudakt, och han får support från Layer J och Toki.

Disco 2000 med Cheeky Girls. Fredag 13 september på Club Backdoor
Här är klubben för nostalgiska millenniumkids med allt från Håkan Hellström och Shakira till Outkast och Basshunter. Dessutom uppträder Cheeky Girls live på scenen.

Kontakt med Richie Hawtin. Fredag 13 september på Berns
Richie Hawtin har varit aktiv i mer än 20 år men fortsätter att vara nyskapande och intressant med sin minimala tolkning av techno. Nu gästar han succé-konceptet Kontakt.

Rooftop Electronica. Fredag 13 september på Slakthuset
På Slakthusets terrass är det fortsatt sommar. Fredagen bjuder på dj-spelningar av Peter Gun (Age of Love), Vincent Rydell (420 Group) och Ty’sTyle (Funny Bunny).

Stockholms Underjord: 50 Shades Of Rave. Lördag 14 september på Little T8ng
Här har vi en hyllning till 80- och 90-talens elektroniska musik och genrer som acid, breakbeat, hardcore, jungle, electro, garage m.fl. I dj-båset står Bimse Fett, mnqn och Jerka.

Ladieslovehiphop Festival. Lördag 14 september på Trädgården
Internationella och lokala live-akter, dj’s och en livepodd. Här blir det tolv timmars hiphop-fest med tjejer i fokus på Trädgården, i regi av trion bakom Ladieslovehiphop.

Electropic. Lördag 14 september på Södra Teatern
Premiär för klubben där du får höra ”den senaste elektroniska urbana klubbmusiken från Latinamerika över Karibien till Afrika till Europa och hit”. DJ Salla Salazar & DJ Aïssa Diene väljer musiken.

Devotion. Lördag 14 september på Slakthuset
Det urbana klubbkonceptet Devotion bjuder in till fest på Slakthuset. DJ Tay Powers gästar från Houston, och får understöd av residenten DJ Pure P.

ANNONS

Gay House Night. Lördag 14 september på Club Backdoor
House och tech house under Tele2 Arena med Marcus Ullmarker, Jonas Franzén och Jacob Julian. På det andra dansgolvet blir det ”hits och rajraj” med Leo.B.

Stockholm, Sverige