Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Techno, pop, karaoke och en nördfest

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven.
Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven.

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 15-16 december. Denna helg blir det allt från en drös technofester och norsk disco till britpop, karaoke och dans till tv-spelsmusik.

ANNONS

Lighthouse. Fredag 15 december på Laika/Hornhuset
Disco och house från Julian Wareing, Rickard Wihlmer och Farsta Kalle, även kända som Lighthouse. En våning upp styr Mange Schmidt festen, och på bottenplan är det Wahl (Södrasidan), Castell och MC Slim som utlovar stök.

Sono Unica. Fredag 15 december på Swedish Brewing
Fahlberg (Loop Stockholm), Daniel Olsén (ADKVT), Ajaks och Sevim bjussar på techno och fixar stämningen på baren/miniklubben Swedish Brewing, mitt i city.

Enrico Sangiuliano med flera. Fredag 15 december på Slakthuset
Techno på Slaktis med italienske Enrico Sangiuliano samt Jeff Cooper. Sangiuliano är bland annat känd för sina låtsläpp på etiketten Drumcode som drivs av den svenske techno-ikonen Adam Beyer.

Kaffe, kaka och karaoke. Fredag 15 december på Morfar Ginko
Här utlovas queer gemenskap och en oerhörd sångglädje. Enligt arrangörerna behandlas alla som att de är lika stora stjärnor som Whitney Houston, så varför inte testa vingarna som sångfågel?

90s vs 00s Throwback. Fredag 15 december på Hilma
DJ Crona och Viet-Naam intar Hilma vid Norra Bantorget (väl värt ett besök om du inte varit där) och tar gästerna tillbaka till 90- och 00-talet med en mix med allt från Janet Jackson och Diplomats.

Dagsfest LE, Lördag 16 december på Berns
Dagsfest med start klockan 14 på Berns nya klubbsatsning LE! Det blir musik från bland andra Pellegrosso & Alberto Canas, hemliga artister och mycket mer!

Omar S med flera. Lördag 16 december på Under Bron
Techno- och houseprofilen Omar S kommer på besök från Detroit och får lokalt understöd från Baba Stiltz och Nadja Chatti. I övrigt spelar Primrose, Rastanils, Leo Forssell och Hugo Lugo.

Bangers ‘n’ mash. Lördag 16 december på Södra Teatern
Här är klubben som drivs av Robert Plaszczyk och Weeping Willows frontfigur Magnus Carlson. Musikmässigt blir det mod, indie, northern soul, manchester, 60’s och britpop när man denna lördag gästas av Club Killers feat Gustav Bendt.

Prins Thomas med flera. Lördag 16 december på Fotografiska
Pistonhead Foundation On Tour är klubb- och konsertturnén som vill blanda samtid och framtid. Denna kväll huserar man på Fotografiska och har bjudit in norske discokungen Prins Thomas samt Aron McFaul.

ANNONS

Stockholm Gathering. Lördag 16 december på Nobelberget
Technofest på Nobelberget med temat ”total red out” och musik från Shakarchi & Stranéus och Badin Brothers från Storbritannien.Ett påkostat ljud och en drös överraskningar utlovas denna kväll och natt.

Syntax Error Xmas Edition. Lördag 16 december på H62
Nördklubben Syntax Error är tillbaka. Chilla, spela och snacka mellan 18-21 innan klubben drar igång och bjuder på dans till 8-bitsmusik, soundtracks och annat skoj.

Stockholm, Sverige