Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Pop, techno, tropiska toner och fuldans

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 23-24 februari
Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 23-24 februari

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om de hetaste dansgolven den 23-24 februari. Denna helg blir det allt från indiepop och techno till Mosquitos tropiska toner och klubben Fuldans.

ANNONS

Popklubb. Fredag 23 februari på Debaser
Indiefest med Fanny och Robin i dj-båset. Från Shout out Louds till Makthaverskan, från Smiths till Arctic Monkeys, Från Strokes till Maggio. Dansgolvet poppas igång klockan 22, och det är fri entré.

Dujaviba. Fredag 23 februari på Södra Teatern
Disco, tech och house med Manfred, Patrik och Joel (Dujaviba) som utlovar kärlek och osande stämning på Söders höjder.

Shakleton (live) med flera. Fredag 23 februari på Under Bron
Sam Shackleton på besök för att bjuda på elektronisk musik i live-format. Golvet värms upp av Kalawila och Moonilena, och en våning upp spelar Mika Servito och Nadja Chatti.

Mosquito & Barracuda. Lördag 24 februari på Kägelbanan (Södra Teatern)
Hetta och värme när det bjuds upp till urban och tropisk dans med Uncle Eric, Thomas Gylling och Dj Erykah samt kvällens gäst Håll Käften & Dansa. Dessutom ett andra golv med namn som Soca Dennis och Rhythm family.

TAKT. Lördag 24 februari på Vinterterrassen/TAK
Tredje upplagen av den elektroniska klubben Takt som huserar på skybaren TAK. Här blir det milsvid utsikt och musik av Sweeep (live) samt Sankt Göran plus residenterna Nadja Chatti och Love Lagerberg.

Butch & C.Vogt. Lördag 24 februari på Neu/Berns
Första internationella dj-bokningarna från det elektroniska nytillskottet Neu när Butch och C.Vogt intar dj-båset i Berns källare. Fullt ös till klockan 05 står på menyn.

Klubb Naket. Lördag 24 februari på Klubb Naket
Premiär för den hedonistiska klubbsatsningen Naket som huserar på Götgatan 99. Naket är en elektronisk klubb där öppenhet och sexuell frihet är del av manifestet. Läs mer här.

Guldrummet. Lördag 24 februari på Club Backdoor
Gayklubb-veteranerna på Guldrummet intar Club  Backdoor under Tele2 Arena och bjuder på musik spelat av Dj AleXio samt Pamela, Marcus Ullmarker och Leo B. En oförglömlig natt utlovas.

Osignat med Fjaak (live) med flera. Lördag 24 februari på Slakthuset
Berlin-trion Fjaak har skämtsamt kallats för ”the boyband of techno” och har under de senaste åren släppt sin musik på etiketter som 50Weapons, Monkeytown och Cityslang. Även full fart på övriga dansgolv.

ANNONS

Klubb Fuldans. Lördag 24 februari på Södra Teatern
Det bästa från 70-, 80-, 90-tal och framåt står på menyn. ”Hits, Spice Girls, guilty pleasures och Håkan-allsång” utlovas, och för musiken står DJ Kola och DJ Carlisto med vänner.

Stockholm, Sverige