Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Dj-tjejer i fokus på klubbkväll i Västberga

Dansa till Dj Anneli på Eventhuset i Västberga
Dansa till Dj Anneli på Eventhuset i Västberga

Reggae-baluns i Slakthusområdet, demokratiskt dansgolv på Debaser eller en klubbkväll för att i förväg fira internationella kvinnodagen i Västberga.
Här är helgens klubbtips från vår klubbreporter Mats Wurnell.

ANNONS

I <3 Reggaeton & Dembow. Fredag 1 mars på Kraken
DJ L’Flow & DJ Roka bjuder in till fest på Kraken. Mycket reggaeton och dembow, men även salsa, merengue, cumbia, bachata med mera. Under kvällen koras även Miss Reggaeton 2019.

Cezar m.fl. Fredag 1 mars på Under Bron
Cezar från Bucharest landar på Under Bron för en dj-spelning med uppvärmning från Johanna Schneider och Doviu som lirar back to back. En trappa upp huserar AX:iomatic.

Hjertman och Yoba. Fredag 1 mars på Neu
Berns elektroniska klubbkällare bjuder på Finländskt besök i form av Axel Hjertman. Innan dess blir det en spelning av Yoba från skivbolaget Seaweed. Dansen pågår till 05.

D2B Presents: The Time Machine. Fredag 1 mars på Slaktkyrkan
En natt fylld av klassiker inom euphoric, hardstyle, rawstyle och hardcore. Tung internationell lineup med namn som Alpha², Tartaros, The Purge och Avi8.

Technostate Ladies Night. Fredag 1 mars på Eventhuset
Snart är det internationella kvinnodagen, och därför står tjejerna i fokus under denna klubbkväll i Västberga. I dj-båset står Dj Anneli, Kiraz, Emelie Sunshine och Lovis Lane.

Damian Lazarus. Fredag 1 mars på Slakthuset
House och techno från London-baserade, och alltid lika hajpade, Damian Lazarus. Dessutom support från Dromedar-kollektivet i form av Miss E, Jan Vall och San Diego.

Dazzle. Lördag 2 mars på Off Opera
Off Opera huserar i en egen lokal vägg i vägg med klassiska Café Opera. Denna lördag är det premiär för klubben Dazzle med Bike Thieves, Ari Bald och Hans Ferdinand som utlovar ”disco, deep house, afro & beyond”.

Mosquito & Barracuda. Lördag 2 mars på Södra Teatern
Nypremiär för Mosquito & Barracuda på Södran. Uncle Eric, Thomas Gylling och DJ Erykah bjussar på ”carnival clubbing”, varm energi och en internationell feeling.

Syntax Error. Lördag 2 mars på H62
Nördklubben Syntax Error är tillbaka och har laddat upp med tv-spel, brädspel och självklart ett dansgolv med tv-spelsmusik, disney-teman, internet-fenomen och chipmusik.

ANNONS

Demokratiskt dansgolv. Lördag 2 mars på Debaser
Arrangörerna utlovar glädjevrål, fin- och fulklassiker och allsång när det är gästerna på dansgolvet som styr kvällens och nattens musikval. Kolla in Facebook-evenemanget för information om hur det fungerar.

Stockholm, Sverige