Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Trädgården och Under Bron väcker liv i Yard: Fyra nya fester 2020

Robert Hood spelar på en tidigare Yard-fest
Robert Hood spelar på en tidigare Yard-fest
Från en tidigare Yard-fest
Från en tidigare Yard-fest

"Under Brons mystiska atmosfär möter Trädgårdens färgstarka omgivningar och Daytime Sessions sommardrömmiga dansgolv". Yard är tillbaka med fyra nya fester nästa år.

ANNONS

Festkonceptet Yard, som såg dagens ljus 2014 och arrangeras av gänget bakom Trädgården och Under Bron, kommer tillbaka nästa år efter mer än fyra års frånvaro. Det handlar om fyra fester som går av stapeln 14 mars, 9 maj, 25 oktober samt 25 december.

Mystiskt, färgstarkt och drömmigt

Arrangörerna beskriver Yard som en ”korsbefruktad fest där Under Brons mystiska atmosfär möter Trädgårdens färgstarka omgivningar och Daytime Sessions sommardrömmiga dansgolv”.

– Vi vill fortsätta sätta Stockholm på kartan som en unika plats för klubb- och musikuppleveleser. Yard är för oss ett uttrycksform där vi får testa våra gränser och samtidigt jobba med ett XXL-format med både internationella och lokala gäster säger Johanna Schneider som tillsammans med Johanna Beckman kommer att kurera Yard-kvällarna.

Plats för 2000 gäster

Tidigare upplagor av Yard har arrangerats i ett övergivet bussgarage på Kvarnholmen samt på Nobelberget. Var nästa års fester kommer att husera har ännu inte avslöjats, men enligt arrangörerna kommer lokalen ha kapacitet för 2000 personer.

Akter presenteras senare

Några akter har inte heller presenterats i skrivande stund men tidigare fester har stoltserat med namn som Jeff Mills, Robert Hood, Eli Verveine, Radio Slave, Janina och många fler.

Vill ge tillbaka

Johanna Schneider, som till vardags jobbar som bokare på nattklubben Under Bron, beskriver känslan av att nu kunna väcka liv i Yard.

– Det känns faktiskt helt sjukt. Så här i efterhand undrar jag hur vi ens har klarat oss utan Yard. Vi älskar att få göra något superspeciellt och ge tillbaka lite till våra otroliga stammisar, säger Johanna Schneider.

Ett begränsat antal biljetter till den första festen släpps 12 december på yardsthlm.com.

ANNONS
Stockholm, Sverige