Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fest för utvalda när Zeke tar över Moon Motel

Zeke Tastas tar över som nattklubbschef på Moon.
När Zeke Tastas tar över som nattklubbschef på Moon är det hemmafest som gäller.

Han har tidigare varit ansvarig för klubbarna på Spy bar. Men på fredag tar Zeke Tastas över rodret som nattklubbschef på Moon Motel. Varje helg under hela våren utlovar han kvällar med hemmafestkänsla.
– Det kommer att bli härligt, oförutsägbart och ett vardagsrum för ruggigt utvalda människor, säger han.

ANNONS

Från och med nu på fredag kommer Moon Motel inte vara den klubb som stockholmarna har vant sig vid. När Zeke Tastas tar över blir det förändring.

Stor förändring

Men det kommer inte vara någon större skillnad inredningsmässigt. Det röda ljuset som är synonymt med klubben är inget som Zeke vill ändra på.

– Det är ju som blod, synd och brinnande argentinsk passion. Så det blir kvar. Men konceptuellt blir det en rätt stor förändring.

– Under våren ska vi experimentera och leka lite, en ny hemmafest varje helgkväll. Det blir en ny värd varje kväll, en ny musikprofil, ny nattmat och så vidare. Det kommer bli härligt och alldeles, alldeles underbart oförutsägbart.

Gästerna bestämmer musiken

Zeke berättar även att han kommer att testa ett skendemokratiskt DJ-system där gästerna är med och röstar fram låtar.

– Tänk den vanliga brottningsmatchen om spotifylistan på efterfesten. Typ så.

När det kommer till musiken berättar Zeke att det inte kommer vara en fast musikprofil utan att det kommer variera från kväll till kväll.

ANNONS

– Nu på fredag spelar till exempel Calle Lehmann och på lördag Toki. Kvällarna kommer att pendla mellan smäktande 80-talsballader, mordortechno och dansant hiphop.

Tatueringsstudio på premiärkvällen

Du jobbade tidigare på Spy bar, vilken kommer vara den största skillnaden med att jobba på Moon?

– Moon är ett vardagsrum, en miniklubb för ruggigt utvalda människor. Det påminner lite om Gubbrummet kanske men i övrigt är det en helt annan grej än Spy bar.

Vad händer på premiärkvällen, nu på fredag?

– Vi öppnar vid midnatt. Sen tatuerar Michelle Maron månrelaterade motiv på de som vill och kommer tidigt. Sen blir det lite överraskningar också. Kom,  ja om du står på listan alltså. Eller känner pointern Glasman och kommer supertidigt.

Fotoförbudet ryker

Moon införde ett fotoförbud som var ganska omdiskuterat, kommer det fortfarande vara förbjudet att fota?

– Många tuffa ställen som drivs av betydligt tuffare personer än jag har ju fotoförbud. Men jag kommer inte att ha det, en bra hemmafest ska förevigas ur så många perspektiv som möjligt, trehundrasextio grader peppknas. Jag kommer till och med ta dit en fotograf varje kväll så att alla kan få feståterbäring morgonen efter.

 

Moon Motel, Lästmakargatan, Stockholm, Sverige