Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

De hyllar The Beatles på Skandiascenen i vår

The Cavern Beatles är tillbaka i Stockholm i vår.
The Cavern Beatles är tillbaka i Stockholm i vår.

Hyllningsbandet The Cavern Beatles är tillbaka i Stockholm i vår. I februari bjuder de på en liveshow till minne av 50-årsdagen för låten Get back och The Beatles allra sista livespelning.

Hyllningsbandet The Cavern Beatles består av Paul Tudhope (John Lennon), Chris O’Neill (Paul McCartney), Rick Alan (George Harrison) och Simon Ramsden (Ringo Starr), ett gäng musiker och inbitna Beatles-fans som själva är uppvuxna i Liverpool.

De har turnerat ihop sen 90-talet och anses vara ett av världens främsta till The Beatles.

– Jag tror att nyckeln till det är att vi inte använder några bakgrundslåtar. Vi kör allt live, vilket är rätt svårt att göra, sade bandmedlemmen Rick Alan i en intervju med Allt om Stockholm förra året inför en spelning på Södra Teatern.

Hyllning till Get Back och The Beatles sista livespelning

Snart är de återigen tillbaka i Stockholm. Den här gången med en särskild hyllning till 50-årsdagen för låten Get back och The Beatles allra sista livespelning, som ägde rum på taket till deras skivbolag.

Det blir en två timmar lång föreställning på Skandiascenen på Cirkus, med låtar som Please Please Me, Twist and Shout, Can’t Buy Me Love, Help!, Ticket to Ride, Michelle, All My Loving, Hey Jude och naturligtvis Get Back.

När: 5 februari, 2019. Klockan 19.00
Var: Skandiascenen, Cirkus

Cirkus Arena & Restaurang på Djurgården AB, Djurgårdsslätten, Stockholm, Sverige