Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Live-sommar på Trädgården: Amason, Cherrie och Little Jinder

Trädgården. Amason, Little Jinder och Cherrie.
Amason, Cherrie och Little Jinder spelar på Trädgården i sommar.

Trädgården förbereder för fullt inför årets säsong under Skanstullsbron. Nu har de första live-akterna spikats och bland annat står det klart att Little Jinder gör sin enda Stockholmsspelning i sommar på klubben.

ANNONS

Trädgården har under flera år anordnat livespelningar på flera scener på klubben. Den här sommaren har man bokat in den Grammis-prisade supergruppen Amason, som släpper andra delen i sitt dubbelalbum Galaxy under våren, för en spelning lördagen den 23 maj.

Onsdagssatsning på hiphop & rnb

Veckan därpå gästas scenen av den svenska rnb-stjärnan Cherrie under en av klubbens onsdagssatsningar på hiphop och rnb. Dagen därpå är det Little Jinders tur, när hon gör sin enda Stockholmsspelning i sommar.

– Det känns så otroligt roligt att dra igång livesommaren på Trädgården med tre så starka svenska liveakter. Vi vill börja med tre väldigt olika artister som alla på något vis känns Trädgården, artister som vi själva älskar. Vi tror allesammans känner sig väldigt hemma hos oss och vi vet att de är supertaggade på att kicka igång livesommaren med oss, säger Johanna Beckman som ansvarar för liveprogrammet på trädgården.

Fakta

Tre liveakter spikade i maj

23 maj – Amason Tidig lördagskonsert vid ca 16.00. Det kommer att finnas ett helt område med naturvinsbar från Trädgårdens kompisar på JUS.

27 maj – Cherrie Under sommaren gör Trädgården en onsdagssatsning på hip hop & rnb – och den kickas igång av ingen mindre än Cherrie.

28 maj – Little Jinder Det här blir den enda Stockholmskonserten som Little Jinder gör i sommar.

Trädgården, Hammarby Slussväg, Stockholm, Sverige