Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Världsstjärna pekas ut för våldsamt bråk i centrala Stockholm

Asap Rocky pekas ut för att ha misshandlat en person på stan inför Smash Festival på Stadion.
Asap Rocky är en av flera hiphopgiganter som ska spela på Smash festival på Stadion.

I dag ska den världskända artisten A$AP Rocky uppträda på festivalen ”Smash” på Stadion.
I söndags ska han ha deltagit i ett våldsamt slagsmål i centrala Stockholm, rapporterar Expressen.

ANNONS

Till polisen inkom larmet om händelsen vid klockan 21.53 under söndagskvällen, skriver Expressen. En kille hade blivit misshandlad på Olofsgatan nära Hötorget i Stockholm.

– En person ska ha blivit misshandlad och legat på marken. Det ska ha rört sig om flera gärningspersoner – två eller fler. Man har letat efter de utpekade personerna, men inte gripit några då. Den skadade ska ha fått skärsår på armarna samt även fått sparkar och slag riktade mot sig, säger Mats Eriksson, som är presstalesperson vid Stockholmspolisen till Expressen.

Ska uppträda på Östermalm

Nu har den amerikanska sajten TMZ publicerat en video från händelsen. Där syns, vad som sägs vara, världsstjärnan A$AP Rocky som delar ut slag, sparkar och kasta ner en man på marken.

Enligt sajten ska A$AP Rocky och hans gäng lämnat platsen och killen medvetslös på marken. Ambulans och polis kom till platsen och kort därefter och förhördes vittnen.

Här kan du se videon på slagsmålet. 

Artisten befinner sig i Stockholm för att spela på den två dagar långa hip hop-festivalen ”Smash” som äger rum på Stockholm Stadion i dagarna.


TMZ, en sajt för kändisnyheter, publicerade måndagen den första jul en video som ska föreställa rapparen A$AP Rocky som hamnar i bråk och slagsmål i Stockholm i samband med spelningen i Stockholm på festivalen Smash på Stockholms stadion 2 juli.

Video: TMZHär kan du se videon i sin helhet.

Stadion, Stockholm, Sverige