Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

”Paketet” tillhörde någon annan

April är här och de klassiska vårflirtarna ligger i luften. Men ibland är det lätt hänt att göra bort sig när pirret tar över. Allt om Stockholms relationskrönikör Sofie Strandberg berättar om tre av hennes värsta raggmissar…

ANNONS

Sexy moves på fel kille

På vägen upp smeker jag killens vad, lår och tar ett rejält tag om hans paket.

Jag hade träffat en kille några gånger när vi stötte ihop ute på en klubb. Både han och jag hade nyss kommit ur ett förhållande så vi ville inte direkt skylta med att vi hade en grej just då. Han var där med sina vänner så det blev mest blickar och väldigt mycket att vi ”råkade” stöta in i varandra när vi stod på dansgolvet. Vid ett tillfälle står vi i baren med hela hans gäng då jag lite smidigt ska böja mig ner för att plocka upp något jag låtsades tappa på golvet för att få ta lite på mitt ragg. På vägen upp smeker jag killens vad, lår och tar ett rejält tag om hans paket. Sexigt gjort tänkte jag. Problemet var bara att blicken jag möttes av när jag väl kom upp från mitt ”sexy move” inte var killen som jag hade en grej med utan hans kompis som jag precis blivit presenterad för.

Årets fulaste outfit

en tjej kommer mot oss i en sjukt ful mössa, en jacka som passerat bäst före datum

Jag hade en fling med en kille en utekväll, vi bytte nummer och bestämde att vi skulle ses på en lunch dagen efter. När vi sitter och käkar börjar vi snacka om vilka kläder vi tycker är riktigt jävla fula och skrattar åt anskrämliga outfits vi själv burit genom åren samt vilka gräsliga kläder vi sett på stan den senaste tiden. När vi lämnar lunchen promenerar vi gemensamt genom stan varpå en tjej kommer mot oss i en sjukt ful mössa, en jacka som passerat bäst före datum för länge sen och ett par brallor som hon antagligen tyckte var skitcoola 1998. Jag brukar inte säga taskiga kommentarer om folks kläder men eftersom vi hade den här jargongen viskar jag lite diskret till min flirt ”Okej, kolla rakt fram, här har vi en riktig tiopoängare! Jävlar, det måste vara årets fulaste outfit…”. Killen blir helt röd i fejset och fram kommer tjejen och kramar om honom. ”Men tjena! Läget?!”. Tjejen var hans bästa vän. Vi sågs inte efter detta.

Mammas pojke…

honom skulle man ju vilja göra sjukt snuskiga saker med

Stockholm är en stad där barpersonalen på krogarna ibland känns som om de egentligen jobbar som modeller – de är med andra ord jävligt heta. En kväll för några år sedan står jag i baren på en krog och ska beställa ett glas vin när jag ser jag en äldre kvinna stå och råglo på en yngre kille som blandar cocktails samtidigt som han är sådär perfekt snygg. Jag ställer mig bredvid och kollar även jag på den heta bartendern samtidigt som jag börjar prata med kvinnan och flirta lite smått med killen. Hon verkar inte ett dugg intresserad av mitt artiga small talk utan fortsätter fascinerat kolla på bartendern. Men så säger jag ”Gud, jag förstår att du är besatt av att titta, honom skulle man ju vilja göra sjukt snuskiga saker med eller vad säger du?”  Plötsligt får jag kvinnans fulla uppmärksamhet och hon kollar med stora och något iskalla ögon på mig. Det visar sig att bartendern som jag just berättat att jag skulle vilja hoppa i säng med, ja det är hennes son.

Stockholm, Sverige