Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Då bör du skippa flirtandet även som singel

Sofie Strandberg
Sofie Strandberg listar tidpunkter när du även som singel bör skippa flirtandet...

Om du är singel kan du givetvis ragga överallt och alltid. Men det finns tillfällen då det är bättre att låta bli. Allt om Stockholms relationskrönikör Sofie Strandberg listar tidpunkter då du bör skippa flirtandet helt och hållet.

ANNONS

När du är ny på jobbet

”Många romanser börjar visserligen på arbetsplatser, men att köra igång första jobbveckan med att hejdlöst ge komplimanger och smickra din snygga kollega kanske inte är det smartaste draget om du vill framstå som professionell. Det finns ett uttryck som lyder ”skit inte där du äter” och det kan ju vara bra att ha i bakhuvudet om du vill undvika drama och dålig stämning.”

När du är olycklig

”Det är kanske lättare sagt än gjort – men att försöka hitta mannen/kvinnan i ditt liv under en olycklig period är inte den bästa planen för att må bättre. Oftast blir det tvärtom i slutändan. Den gamla klyschan att du måste älska dig själv innan någon annan kan älska dig är faktiskt helt och hållet sann.”

När du är attraherad av din kompis partner

”Det är aldrig någonsin okej att börja stöta på din polares bättre hälft. Även om du känner att attraktionen och känslorna är besvarade, så lovar jag dig att är det absolut inte värt konsekvenserna bara för en kort romans. Lägg ner illa kvickt.”

När du är stupfull

”Att börja ragga på någon du verkligen gillar när du är kalasfull är sällan smart – speciellt om du är ute efter något seriöst med den personen. Lite förfriskad är ju en sak, det kan ju till och med hjälpa ibland, men att vingla fram på krogen och lukta som en fransk vingård känns inte direkt som en genomtänkt och klok plan.”

När du vill hämnas

”Det kan kännas som världens bästa idé – att börja stöta på någon bara för att straffa en tidigare pojk- eller flickvän som svikit dig. Men helt ärligt är det ett ganska patetiskt och lågt drag som dessutom inte är helt snällt mot den du utnyttjar. Visa att du är en bättre människa och sjunk inte till samma sunkiga nivå som ditt ex.”

Stockholm, Sverige