Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Sofie: Fem sorters killar som ALLTID går hem

Bli så här glad och schysst.
Bli så här glad och schysst.

Pedantiska, respektfulla och med självdistans - Allt om Stockholms relationskrönikör Sofie Strandberg listar stans mest eftertraktade killar.

ANNONS

 Det finns trender inom det mesta – men när det kommer till dejting bör man ju såklart gå på vad man känner och attraheras av och inget annat. Däremot finns det en viss typ av killar som ALLTID känns extra eftertraktade och poppis. Här listar jag dem!

Killarna som överraskar

”Att träffa en kille som överaskar är alltid en hit. Och då syftar jag inte på att han efter fjärde dejten outar att han är en kvinnohatande sverigedemokrat utan mer att han är fantasifull och påhittig. En kille som skriver fina lappar när man behöver muntras upp, som har planerat en dejt in i minsta detalj eller som går och köper ens favoritgodis när man är sjuk – en sån kille ska man hålla hårt i.”

Killarna som ställer frågor

”Ja det är kanske lite sjukt att ha med det här exemplet på listan över populära killtyper – men faktum är att de tyvärr kan vara riktigt sällsynta. Killar som verkar vara väldigt kära i sig själva och i att höra sina egna röster finns det gott om. När du väl träffar en kille som inte sitter och babblar om sitt liv hela tiden utan faktiskt är genuint intresserad av att lära känna dig – då har du hittat ett guldkorn. 

De pedantiska killarna

”Jag vet inte hur många killar jag dejtat genom åren som har bott i riktiga svinstior till hem. Jag har alltid undrat om de verkligen är så gamla som de sagt eller om de i själva verket är bortskämda tonårskillar som väntar på att en magisk städ-fe ska komma och fixa skiten. Därför är det alltid extra gött att stöta på en pedantisk kille som har ett fräscht och fixat hem. För som jag brukar tänka, om en kille inte tar hand om sitt hem – vad är det mer han inte rengör? Om ni förstår vad jag menar…”

Killarna med självdistans

”Killar som bjuder på sig själv, kan skoja om sina svagheter och som vågar blotta sig totalt är OTROLIGT sexigt och av stort intresse. För helt ärligt finns väl inget tråkigare än killar som tar sig själv på största jävla allvar och som alltid måste vara seriösa.”

ANNONS

De respektfulla killarna

”Enligt mig finns det inget osexigare än en kille som är jättetrevlig och schysst mot en på dejten men som sedan behandlar servitören, taxichauffören eller någon annan man möter respektlöst. Att han bemöter dig med respekt är ju en självklarhet – men om han är ohövlig mot andra människor visar det bara att han är en falsk och hal människa. Killen som bemöter kassatjejen i mataffären likadant som han bemöter och behandlar dig – det är en keeper.”

Stockholm, Sverige