Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

”De är stans sämsta ställen att ragga på”

Plattan är ett riktigt suspekt ställe att ragga på, menar Sofie Strandberg.
Plattan är ett riktigt suspekt ställe att ragga på, menar Sofie Strandberg.

Det finns platser i stan som inte är så lyckade när det kommer till att börja flirta. Platser som dessutom kan framkalla obehag.
Här listar Allt om Stockholms relationskrönikör Sofie Strandberg sina värsta ställen att bli uppraggad på. 

ANNONS

Plattan

Här passerar tusentals människor varje dag och visst kan det kännas som ett bra utgångsläge om man vill ha napp. Men helt ärligt råder jag alla singlar att låta bli. Plattan är ett riktigt suspekt ställe att köra en flirt-session på och jag tror inte det är många som skulle lämna ut varken sitt namn eller nummer till någon som började ragga här.

Gränderna i Gamla stan

Det är ett otroligt obehagligt beteende att börja stöta på någon förbipasserande i de trånga gränderna i Gamla stan. Som turist är man förlåten, för då vet man ju inte bättre. Men är man stockholmare bör man undvika denna plats om man inte vill bli tagen för en smygblottare eller allmän skummis som stryker omkring .

Samtliga gym

Det kvittar om man går till Friskis & Svettis vid Hornstull eller Sats vid Hötorget – att börja ragga på någon man tänker är ens typ eller som ser ut att gilla samma träning som en själv, det är bara fett obekvämt. Träning betyder för de flesta (normala) människor att man vill svettas och vara ifred – inte behöva vara social och tänka ut ett artigt sätt att ge någon nobben.

Björns Trädgård

Jag skulle inte rekommendera någon att försöka vara flirtig i Björns trädgråd – inte under dagtid och absolut INTE under kvällstid. Här kommer man med all säkerhet träffa på en person som antingen är polis, civilpolis eller någon som vill undvika en polis. Dessa personer har nog varken tid eller lust att bli uppraggade av en kärlekskrank flirt-narkoman.

Centralstationen

Visst kan det vara lockande att börja flirta med någon man tycker är väldigt snygg på Stockholms mest folktäta mötesplats. Men snälla gör inte det. Anledningen till att någon står still vid ringen eller någon annanstans i vänthallen är med all säkerhet för att denna person väntar på sitt sällskap eller på sitt tåg – inte för att hen vill bli uppraggad av en okänd och påflugen raggis.

stockholm