Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

”Sluta dejta badboys”

Googla badboys och smoke så dyker dessa godingar upp...
Googla badboys och smoke så dyker dessa godingar upp...

Är du van att dejta badboys, tjejer med en viss klädstil eller personer med en viss typ av jobb? Våga bryta ditt dejtingmönster och testa något nytt uppmanar Allt om Stockholms relationskrönikör. 

ANNONS

Höst-tider är dejting-tider! Men sluta dejta samma gamla typiska kille/tjej – testa istället att lämna gamla invanda mönster och våga gå utanför din comfortzone. Allt om Stockholms relationskrönikör Sofie Strandberg ger sina bästa tips på hur du vågar testa ny dejtingmark. 

Är du besatt av en viss kroppstyp?

Om du till exempel brukar spana in långa killar eller tjejer med kurviga kroppar – gör precis tvärtom. Att attraheras av kroppar gör de flesta av oss såklart – men det är lätt hänt att vi har ett invant tankesätt och att vi därmed utesluter en jäkla massa bra personer för att de inte har den kroppen som vi vanligtvis attraheras av. Med detta sagt – du behöver ju inte gå helt bananas och börja kolla på killar som är 1.30 om du brukar gilla flaggstänger, det är kanske lite väl extremt. Men att däremot börja titta rakt fram och snett ner istället för bara upptåt är en bra början. 

Tycker du det är viktigt med vilket jobb din dejt har?

Folk i Stockholms mediebransch dejtar ofta andra i mediebranschen och folk i finansvärlden dejtar andra i finansvärlden –  detta är ju inte så konstigt då vi ofta söker oss till likasinnade. Men tänk så mycket mer intressant det kan bli om du dejtar någon som inte alls har någon koll på ditt yrke och där du inte heller är insatt i vad din dejts jobb innebär. Och vem säger förresten att ett visst typ av jobb gör att man är en viss typ av person? 

Brukar du träffa badboys/badgirls?

Att bryta sin relation till de farliga och beroendeframkallande badboysen/badgirlsen är inte en lätt sak att göra. Men det kommer att löna sig i längden – speciellt om du är ute efter ett seriöst förhållande och inte orkar med mer drama. Börja med  att leta efter personer som kommer i tid när ni ska ses och som inte bara hör av sig efter klockan 3 på natten.

Dessutom är motsatsen till en badboy/badgirl inte en mesig tönt – tvärtom. Det har nog aldrig varit mer inne att vara snäll, omtänksam och generös som det är just nu. 

Är det viktigt med kläder?

ANNONS

Att attraheras av en speciell typ av klädstil är något de flesta av oss gör. Gillar du till exempel kostymklädda män glider sällan blicken över på en kille med jeans, keps och sneakers. Men att bryta detta utseendefixerade mönster och satsa på något helt annat än vad du är van vid kan faktiskt vara en vinstlott i dejtingtombolan. Och dessutom – kläder är utbytbara – det är inte en personlighet. 

Stockholm, Sverige