Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

A Story About HER

Adress: Hedvig Eleonora Kyrka, Storgatan 2, Stockholm
Utställning Utställningen A Story About HER med fotografiska verk av Charlotta Sparre har vernissage i Hedvig Eleonora Kyrka på den internationella kvinnodagen söndag 8 mars.
Fotografierna visar kvinnor i vardagliga situationer i Mellanöstern och Nordafrika. Långt ifrån de bilder som ofta förmedlas i medierna.
”Genom mina dubbelexponerade bilder vill jag symbolisera livets flerdimensionella karaktär och samtidigt förmedla en positiv och mänsklig bild av vardagslivet i arabvärlden”, säger Charlotta Sparre.
Vernissagen inleds kl. 17 med ett samtal i kyrkan mellan kyrkoherde Sven Milltoft och fotografen på temat kvinnor och identitet.
Sparre är uppvuxen i Sverige, har levt och arbetat halva sitt liv i Mellanöstern och Nordafrika, bland annat som Sveriges ambassadör i Jordanien och Egypten.
Idag är hon direktör för det svenska dialoginstitutet för Mellanöstern och Nordafrika. Hon har tidigare haft en rad fotoutställningar i Jordanien, Egypten och Sverige.
Utställningen pågår 8 mars till 5 april och är ett samarbete mellan Hedvig Eleonora församling och Tillgren Photography Agents.