Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

After Work Special: Novellkväll

Adress: Sveavägen 73, 113 50 Stockholm, Sverige
Övrigt Välkommen till Stadsbiblioteket och en kväll med novellen i fokus! Ingrid Elam och Jerker Virdborg berättar om novellantologin "Svenska noveller från Almqvist till Stoor", om berättande i det korta formatet från dåtid till nutid.

Jerker Virdborg är författare till böcker som "Svart krabba", "Skyddsrummet Luxgatan" och senast "Sommaren, syster". Han är dessutom verksam som skribent i olika tidningar och tidskrifter, och har tillsammans med Daniel Sjölin gett ut böcker under pseudonymen Michael Mortimer.

Ingrid Elam är kulturjournalist och litteraturvetare. Hon är verksam som kritiker i flera tidningar och har arbetat på flera litteraturvetenskapliga institutioner, senast som professor i litterär gestaltning vid Göteborgs universitet. Hon har gett ut flera böcker, senast den litteraturvetenskapliga "Jag: En fiktion" om användandet av jaget i skönlitteraturen.

Boka gärna plats:
https://biblioteket.stockholm.se/kalender/after-work-bok-film-novellkv%C3%A4ll eller via bibliotekens kundtjänst på telefonnummer 08-50830900.