Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Sveriges mest älskade alternativa queerklubb tillbaka!

Adress: Debaser Strand, Hornstulls strand, Stockholm, Sverige
Klubb I en tid när många av Stockholms gayställen stänger återuppstår en av stadens mest legendariska queerklubbar - Mums Mums! Med start den 11:e oktober kommer Mums Mums tillbaka som ”pop up”-klubb i Bar Brooklyn en gång i halvåret!

Skapad av konstnären och musikern Petter Wallenberg, på Mums Mums samlas den finaste blandningen av könsöverskridare, klubbkids, kulturmaffia och alla som älskar konstnärlig dragshow och experimentell queerkultur. Mums Mums är queer men öppet för alla!

Mums Mums är också den enda klubben i Sverige som spelar klassisk piano house från tiden när housemusiken var svart, gay och trodde på fred på jorden!

På premiären den 11:e oktober uppträder Mums Mums legendariska dragsångerska Pianotransan och hennes kör The Pips med live-tolkningar av ikoniska James Bond-låtar.

Senare på kvällen blir det mer barnförbjuden underhållning med Mums Mums legendariska stjärna Discokuken som introducerar nya stjärnskottet Disco Butt i en striptease i gränslandet mellan performance art och pure trash!

DJ:s:

Petter Wallenberg

Carnita Molida och Shade Bornbitter

Lucky Slut Bonita