Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

”Cary Me Home” Unik låtskatt nu i Sverige

Adress: Scenrummet, Messingen, Love Almqvists torg 1
Show Cary me home är en musikalisk soaré som belyser tankar kring identitet och rotlöshet i ljuset av ett musikarv. Cary me home, av och med Cary Ylitalo. Arr & dragspel Niklas Sundén.Unik finsk låtskatt nu översatt till svenska Cary me home är en musikalisk soaré som belyser en tidsepok med tydliga paralleller till vår tids rotlöshet. Artisten Cary Ylitalo som är uppvuxen i Upplands Väsby kommer hem. Han fångar utanförskap och hemlängtan med sårbart allvar, varm humor och en unik låtskatt.
Den finska kulturen har följt Cary genom livet. Men för några år sedan ”krävde” den en uppmärksamhet som gjorde honom delaktig i Finlands öde och historia på ett djupare sätt, vilket nu resulterat i soarén Cary me home. Cary Ylitalo har en gedigen utbildning inom sång, teater och dans samt bred erfarenhet från svensk scen och utomlands.
I Cary me home är det framförallt sången, musiken och glädjen som står i fokus. Musiken i föreställningen är en del av den finska låtskatten som för första gången översatts till svenska och nu presenteras i ett unikt framträdande på svensk scen.