Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Eventuella biverkningar – En utställning med Marie Tillman och Munkbron 5

Adress: Munkbron 5
Utställning Munkbron 5 i samarbete med Marie Tillman välkomnar er till “Eventuella biverkningar” – en utställning med den fiktiva och rakt igenom negativa karaktären Livscoachen i fokus.

Livscoachen är den ihärdiga odågan som bekräftar ens farhågor om misslyckande och värdelöshet. Den kyliga vinden i ryggen och den dystra djävulen på axeln. Den osynliga inre rösten som konstaterar att det alltid kan bli värre.

Marie Tillman är serietecknare, illustratör och författare. Hon är utbildad på Serieskolan i Malmö och har en masterexamen i Socialantropologi. Livscoachen har publicerats i Metro sedan 2016 och hösten 2018 publicerades hennes serier i samlingsboken “Tänk positivt annars kan du dö”. Utmärkande för Tillmans verk är hennes träffsäkra skisserande av självdestruktivitet, absurditet och negativa tankar utifrån en mörk men igenkännbar humor.

”Eventuella biverkningar” finns tillgänglig fram till den 17 oktober 2019. För vidare information om seminariedatum och moderatorer hänvisar vi er till vår Facebooksida Munkbron 5.

Munkbron 5 och Marie Tillman hälsar er hjärtligt välkomna till vernissagen den 20 september! Livscoachen gör det inte.