Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fastpoholmen kommer till Stockholm! – Äntligen!

Adress: Nalen Klubb, David Bagares gata, Stockholm, Sverige
Musik Trots att hälften av lyssnarna återfinns i Stockholm har Fastpoholmen bara gästat staden en och en halv gång.
Det är ju helt galet! Inte minst med tanke på att det redan har gått över tio år sedan bandet började spela tillsammans.

Fastpoholmen är ett unikt, skandinaviskt band med kompositör och sångare Adam Fastholm och hans kusin Dawn Fastholm i spetsen. Tillsammans har Öresunds-bastarderna skapat sin egen genre i en skön blandning av visor, reggae, ska, afro, indie och elektroniskt. Det låter galet på pappret, men allt ger mening till den som hör musiken. Den danska och opretentiösa lekfullheten tillsammans med den svenska melankolin ger musiken ett nordiskt avtryck som varken kan liknas eller jämföras med något annat.

Bandet har sedan 2010 gett ut fyra studioalbum och två EPs. Med låtar som Himlen (2010), Över (2013), Tillsammans é vi bra (2016) och Dudu (2018) värmer de sina lyssnares hjärtan gång efter gång.

Vid scenkanten smälter band och publik samman när åtta skickliga musiker bjuder på en explosion av intryck och varierande instrumentering till vackra melodier och förtrollande hooklines. Fastpoholmen måste upplevas live och lämnar ingen besviken!