Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fotoutställning ”Att bara vara”

Adress: Enskedevägen 174, Enskede, Sverige
Utställning Katarina Wos heter jag och är konst och porträttfotograf. Nu visas delar av min utställning ”Att bara vara” på galleriet JJ Form Sweden i Svedmyra. Vi avslutar med en finissage på söndagen den 27 september kl 12-16. Hoppas vi ses!

"Jag har så svårt att leva i nuet, tankarna flyger alltid bort. Antingen drömmer eller oroar jag mig om framtiden eller så fastnar jag i det förflutna. Ständigt strömmar olika tankar genom hjärnan. Jag bekymrar mig för något jag inte borde gjort men faktum är att gjort är gjort och går inte att göra något åt. Och framtiden vet man inget om. Det skapar en onödig stress att ofta befinna sig där borta och inte här. I nuet kan vi förändra och känna friden att bara vara."

Nu har du chansen att vara med i en tävling och vinna två av mina foton från utställningen ”Att bara vara”. Vi tänkte göra två utlottningar, en dragning för besökare i galleriet och en på Instagram. Så skynda in till galleriet och fyll burken med era namn eller gör ett avtryck på Instagram, @fotograf_katarinawos eller @jjformsweden Vinnare kommer utses på finissagen söndagen 27 september. Öppettider går att hitta på galleriets Instagram. Lycka till!
    Datum
  • Söndag 27 september 12:00 - 16:00