Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Gratis intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent)

Adress: Hälsans Hus, Fjällgatan, Stockholm, Sverige
Övrigt "Beröring förändrar världen!" eller Samtyckeshjulet...det går också att upptäcka utan beröring men i den här workshopen inbjuder vi till beröring av händer.

Den här introduktionen är en fantastisk möjlighet att upptäcka det omtalade #Samtyckeshjulet (#TheWheelofConsent) av #BettyMartin.

Du får genom en praktisk workshop prova på Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) inför nästa kurs i Samtyckeshjulet: som du kan läsa mer om här: https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/samtyckeshjulet-(the-wheel-of-consent)-40459069

Fokus på intro kvällen kommer vara på att upptäcka dina händer och utforska dynamiken i vem som gör handlingen och vem gåvan är för. Det är en tydlig uppdelning i vem som gör något, vem det är för och vems lust/vilja som sätts först. Därigenom blir samtycke tydligare, balansen mellan att ge och få utforskas och du utvecklar din förmåga att sätta ord på känslor och upplevelser.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, nybörjare liksom de som redan använder sig av Samtyckeshjulet är välkomna att fortsätta fördjupa sig i det här berikande redskapet för relationer och gränssättning. Du behöver heller aldrig beröra eller bli berörd av någon.