Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Gör dig redo för januaris bästa fest – After ski-party!

Övrigt På allmän begäran är vi tillbaka med en av årets absoluta höjdpunkter här på Djurönäset – Afterski-party! Festen hålls i inomhustält i vår huvudbyggnad och vi utlovar stämningsfull rekvisita med bästa Alpkänsla! Gör dig redo för januaris bästa fest. Sätt igång redan nu, leta upp skidutrustningen, på med understället och ta fram din finaste overall. Vad du än har på dig bör du vara redo för en ordentlig fest, precis som i Alperna eller fjällen!

Kvällen passar lika bra för företagets kick-off såväl som kompisgänget eller möhippan, alla är välkomna att ta del av stämningen!

Afterski-underhållning med middagsbuffé
På scenen står det rutinerade bandet Blindbergz som underhåller till en bra bit in på kvällen. Det blir covers på alla våra favoritdängor som ger den perfekta after ski-stämningen. Efter Blindbergz tar kvällens DJ över och spelar inpå småtimmarna. På after ski-buffén serverar vi en otroligt god och skidinspirerad buffé. Förbered er på mycket gott.

Boka din plats på Djurönäsets egna afterski nu! Sätt igång och leta upp skidutrustningen och förbered dig på Djurös garanterat bästa After ski-party.

Vi ses på after skin! https://www.djuronaset.com/aktuellt/afterski-party/