Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Skogsbads-retreat med övernattning i trädtält

Adress: Stora Skuggan, Stockholm, Sverige
Övrigt Inled sommaren med total avkoppling, skogsäventyr, naturkraft i de gröna omgivningarna på Djurgården. En unik möjlighet till äventyr i naturen, ändå nära staden.
Vi välkomnar till en skogsbads-retreat med övernattning i trädtält, i skydd av Djurgårdens gammelekar. Låt naturen guida dig till en lugn andning och hitta din egen rytm.
Fredagseftermiddagen inleds med sommaryoga, som ger oss utrymme att i lugn och ro känna in oss själva och det vackra landskapet på Stora Skuggan.
Vår yogalärare Veronica Holm, leder detta energigivande och mjuka eftermiddagspass med värme. Veronica arbetar med yoga i kontakt med naturen och att anpassa yogan efter individen. De sköna ekologiska yogamattorna är utrullade i gröngräset. Efter yogan är det dukat för en ekologisk och närproducerad trerätters middag på Stora Skuggans Värdshus.
Skogsbad med Petra Ellora Cau, Shinrin Yoku Sweden. Petra är legitimerad psykolog, mindfulnessledare och certifierad Natur- och Skogsterapi guide. Hon bjuder in till naturnärvaro som lugnar kropp och sinne.
I trädtält sväva som i en trädkoja helt stabilt ovan Jord.
Info o bokning: https://www.djurgardensekolyx.com/new-events/skogsbads-retreat-med-vernattning-tadtalt