Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

GRATIS Sommaryoga i Grynkvarnsparken. Skön, enkel och stärkande medicinsk-yoga under bron.

Adress: Under bron Etsarvägen/Skulptörvägen.
Övrigt Tid & plats: 4:e, 11:e och 18:e juli mellan kl 10.30-12.00, kör vi under bron oavsett väder! Skulptörvägen/Etsarvägen. Ta med egen matta, filt, varma kläder lager på lager och ett glatt leende:)
Arrangör: MIKAEL REUTERBERG är internationellt certifierad yogalärare i medicinsk- och kundaliniyoga, samt diplomerad stress- och avspänningspedagog och holistisk kost- och hälsocoach. Mikael har startat och driver retreat-centrat Ashram Villa Sunshine i soliga Sitges utanför Barcelona http://www.ashramvillasunshine.com, samt är gästlärare på Yogaland i Vällingby.

Om yogan: Tänker du en sak, säger en annan och gör en tredje? Då är du inte ensam. Yoga gör dig mer fokuserad och linjerad - Ett verktyg till att hitta din fulla potential. Sommaryogan som Mikael lär ut är en skonsam yogaform som passar de flesta, gammal, som ung - även för den som är ovan och otränad. Yogapassen är enkla och dynamiska utgår från medicinsk och kundalini-yoga. Effekten av yogan leder ofta till en mjukare, rörligare kropp, ett lugnare sinne och ett större välbefinnande.

Aktiviteten är gratis om man som tack vill bidra så är det frivilligt att donera - då går 50 % av donationsbidraget oavkortat till: WWF/Rädda Östersjön
    Datum
  • Lördag 18 juli 00:00 - 12:00