Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

‘Songwriter’s In The Round’ – live på WY13

Adress: Glashuset WY13, Wollmar Yxkullsgatan 13, Stockholm
Musik Det har återigen blivit dags för Nashvillekonceptet; 'Songwriters in the round' att ta över scenen på WY13. Denna kväll delar följande artister/låtskrivare scen: Ess Bogale, Caroline Gustavsson och Hildur Höglind. Vi kan lova både hög kvalité och stor variation i still och uttryck!
ESS BOGALE: Efter två års sökande efter den perfekta produktionen fann hon sig själv i en stökig studio med ett ostämt skolpiano och en mick att låna i tio timmar. Resultatet är rått, men samtidigt lent. Det är äkta och precis lagom obekvämt - det är acceptans.

HILDUR HÖGLIND från Blekinge har prisats och uppmärksammats för sin musik och sitt låtskrivande bland annat av STIM och Kungliga Musikaliska Akademien. Text och känsla hamnar i fokus när hon berättar historier inspirerade av litteratur, drömmar, existensiella frågor och människor.
CAROLINE GUSTAVSSON är artist och prisbelönt låtskrivare, samt grundare av förlaget Minda Songs. Hon har jobbat professionellt som låtskrivare sen 2011 och hennes låtar har framförts av artister runt om i världen.
Som vanligt bokar ni bord på: barrestaurang@hellstensglashus.se - för att få sittplats och möjlighet att njuta av den goda maten. Annars kom i god tid!