Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Stockholm får en egen Countryscen. Premiär den 16/3 med Anna Stadling & Jessica Falk

Adress: Djurgårdsvägen 68 11521 STOCKHOLM
Musik Med Swedish Country Bar flyttar känslan av Nashville till Stockholm! För alla som uppskattar Countrymusik skapas nu en scen med svenska och internationella countryartister i Stockholm. Swedish Country Bar bjuder i samarbete med Pop House till premiär med för kvällen två av Sveriges härligaste countrysångerskor med band.

”Vi kommer att bjuda på riktigt skönt countrygung från både Sverige, USA och övriga världen. Musiken berör många och vi har själva saknat ett riktigt bra ställe med möjlighet att attrahera ledande artister. Genom vårt samarbete med Pop House har vi verkligen hittat rätt, musiken sitter redan i väggarna och vi flyttar kompassnålen mot den amerikanska södern.”-säger Jenny Höijer en av grundarna till initiativet.

Swedish Country Bar drivs av Jenny Höijer och Tomas Lennberg. Som stora countryentusiaster vill de under opretentiösa former bjuda det främsta inom countrymusik med både Dj:s, ”Rising stars” och etablerade countryartister! En gång per månad presenterar Swedish Country Bar country i olika former och settings