Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Stockholm Fetish Fair

Adress: Torkel Knutssonsgatan 39, Södermalm
Övrigt På Stockholm Fetish Fair fyndar du främst fetisch/kinky/bdsm-kläder och leksaker, lyssnar på föredrag, ser performances, testar pröva-på-stationer och workshops eller så bara minglar du med bekanta och insuper stämningen.

Kanske vill du boka ett bord för att sälja de av dina kläder, gear, hantverk, konst eller andra grejer som behöver hitta nya kärleksfulla ägare? Mässan är öppen för både kommersiella aktörer, ideella föreningar och privatpersoner. Maila snarast info@dekadance.se i så fall.

Förutom köp- och säljmöjligheter som erbjuds under hela tiden som mässan är öppen står massor av spännande aktiviteter på schemat.

För mer information:
https://www.facebook.com/events/1660121490716935/
https://www.darkside.se/?event=22087

Dekadance är: http://www.dekadance.se/
En queer kulturförening som främst inriktar sig till unga vuxna (18 – 130 år men unga i sinnet) som är intresserade av fetischism, “kinky sex”, exhibitionism och kreativitet, som tycker om att släppa hämningarna, festa loss och dansa till elektronisk musik.

Club Abzint är: http://clubabzint.se
Genom bolaget System Q är en fristående arrangör av fetisch, kinky- och bdsm-event. Vi startade vår verksamhet 1992 när vi anordnade de första tatueringsmässorna i Sverige. Idag är den huvudsakliga inriktningen på våra HHBTQ+ event fortfarande lite underground. Vi anordnar större och mindre träffar runt om i Sverige.

Hemsida: www.dekadance.se