Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Stockholm Sneaker Convention

Adress: Hamngatan 37, 111 53 Stockholm
Övrigt Stockholm Sneaker Convention (SSC)

Stockholm Sneaker Convention är ett event för den växande sneakers kulturen i Sverige som kommer äga rum inne på P.U.S.H i Gallerian på Hamngatan i Stockholm Lördagen den 25 Januari,

Det var ett tag sedan Stockholm hade ett sneaker-event, 2020 blir det äntligen verklighet igen. De mest kända sneakeråterförsäljarna i Sverige tillsammans med några av de största företagen ska ha mini pop-up shops där på plats, tillsammans med mindre butiker, resellers och privatpersoner.

På Stockholm Sneaker Convention kommer du kunna få dina skor legit checkade, tvättade eller rent av sälja eller trade:a dina skor. Få möjligheten att köpa sneakers du aldrig skulle få tag på annars, Jordans, Yeezy, Adidas och High End märken kommer finnas representerade.

- ”Sneakers kulturen växer i Sverige och det är självklart att det ska finnas ett Sneaker convention i Stockholm, vi hoppas att göra detta till ett återkommande event”, säger grundarna bakom SSC.

Det kommer att finnas V.I.P biljetter för 100 kr för dem som vill komma in en timme före den stora massan, efter den timmen så är det fritt inträde för alla.


Kontakt:

stockholmsneakerconvention@gmail.com