Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Teater- Astons stenar

Adress: Allévägen 1, Vallentuna
Barn En föreställning med Teater Pero för alla som har fyllt 4 år. Aston hittar sin första sten och ser sig omkring. En del är stora, andra små, men alla är det synd om och alla får följa med hem till Aston. Där får stenarna det varmt och mysigt i en egen säng. Teater Pero har tagit föreställningen Astons stenar flera varv runt jorden. Historien om den lilla hunden som svämmar över av kärlek för alla frusna stenar har nu spelats för barn i nästan alla världsdelar. Vart vi än kommer i världen är igenkänningen lika stor. Barn samlar. Barn pysslar om. Kärleken till tingen flödar. Överallt.
2020 har vi spelat föreställningen i precis 10 år! Vi firar 10-årsjubileum genom att återigen spela den i Sverige, på svenska, vilket vi inte har gjord sedan 2015.
Ta tillfället i akt att se en föreställning i världsklass som bokstavligt talat har älskats över hela världen! Astons stenar valdes till Bästa föreställning vid KUSS-festivalen i Marburg 2019.
...imponeras av Peter Engkvists konsekventa hållning och teaterns genomgående höga, ibland som nu svindlande höga, konstnärliga nivå. /.../ ...framförs av tre sceniska genier. DN