Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Yoga med ekofika i sommargrönskan på Djurgården

Adress: Stora Skuggans Väg, Stockholm, Sverige
Övrigt En stund i naturen på yogamattan följt av ekologisk fika - återhämtning för kropp och själ. Ta tillvara på sommardagen med en skön utomhusyoga som leds av Veronica Holm från Veronica Holm Yoga.

Veronica är i huvudsak yogalärare men är även utbildad landskapsvårdare. För Veronica är naturen i sig yoga, så kombinationen är oslagbar.

Veronica håller klasser i Hatha, Yinyoga, Restorative Yoga & Yoga Nidra. I hennes klasser läggs stor vikt vid att individualisera och tillåta pauser så att kroppen får tid att känna in vad den behöver eller hur den mår just i denna stund på mattan.

Vi har så mycket krav på oss i livet som lätt följer med in på yogamattan. Därför önskar Veronica förmedla en tillåtande, kravlös yogapraktik. En stund på mattan som bara är för din egen skull, där alla känslor också är välkomna.

En mjuk inkännande klass som passar alla: Du behöver inte kunna någonting om yoga för att vara med. Yoga är för alla oavsett förutsättningar, och då vi är en liten grupp finns utrymme för allas individuella behov.
De sköna ekologiska yogamattorna ligger utrullade för ett personligt yogapass.

Boka via: https://www.djurgardensekolyx.com/new-events/sommaryoga-juli-20