Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Nya alternativet i coronatider – boka hem en bar

Beställ hem en bar – en koncept av Treat.
Ring ett samtal och få hem en bar, med personal och allt.

Anordna en AW eller krogrunda med vännerna – utan att gå ut. Företaget Treats koncept låter dig lätt boka hem en bar.
– Ring och säg när och var du vill ha baren, så kommer vi med alla grejer, säger Martin Krieg.

ANNONS

Det kan vara svårt att helt ge upp kroglivet i en tid av coronavirus och karantän. Men samtidigt finns det folk som vill minska smittrisken och kanske därför undviker att trängas i en full bar.

Vi vill erbjuda en upplevelse som kommer så nära en riktig krogmiljö som möjligt.

Martin Krieg, grundare av Treat.

Konceptet Boka en bar, av Treat cocktails and food, låter dig beställa hem en bar istället, till exempelvis ditt vardagsrum.

– Vi vill erbjuda en upplevelse som kommer så nära en riktig krogmiljö som möjligt, säger Martin Krieg, en av grundarna av Treat.

Slipp smittrisken

Om man vill beställa en bar så meddelar man bara när och var man vill ha baren. Sedan kommer företaget med allt som behövs för att rigga upp baren: Bar, personal och råvaror.

– När man beställer så betalar man vanligtvis bara för en avgift för framkörningen. Sedan betalar folk för sina egna beställningar, precis som på en vanlig bar, säger Martin Krieg.

Ni erbjuder fri framkörning under mars och april. Vad beror det på?

– Vi vill först och främst promota konceptet, vilket vi jobbar med just nu. Men i dessa tider så vill vi även erbjuda en möjlighet att kunna umgås med vänner och dricka för nöjes skull i en säkrare miljö. Man vill kanske inte trängas på barer med folk som man inte vet hur deras hälsotillstånd är.

Boka en bar – koncept av Treats – kör hem en bar till dig.

Du stannar hemma och baren kommer till dig. Foto: Treat/Pressbild.

Fler privatpersoner intresserar sig

Treats bokningar har tidigare varit riktad främst mot marknadsföring, men bar-tjänsten som lanserades i december hyrs främst av företag och privatpersoner.

ANNONS

– Just nu håller nog vissa företag hårt i plånboken. Men det har varit fler privatpersoner som har hört av sig på senaste tiden, säger Martin Krieg.

Hur har det sett ut med bokningar för er de senaste veckorna?

– Det som hände först var att folk bokade av. Det är egentligen inte högsäsong för barcatering. Men nu har folk börjat höra av sig när de har hört talas om konceptet. I dag pratade jag med en privatperson som ville anordna en helggrej. I går var det ett mindre företag som ville boka en bar för att fira något senare i veckan.

Läs mer om konceptet och boka en bar på Treats hemsida.

Stockholm, Sverige