Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Här är de roligaste barerna i stan just nu

Baren Paradiso på Södermalm.
Paradiso på Timmermansgatan är en av Stockholms hetaste just nu.

En humoristisk bar, en takterass med stans bästa utsikt, en förfestkrog och en gastrobar där drinkarna serveras av en världskänd bartender. Allt om Stockholms nöjesskribent Sofie Strandberg har tagit tempen på stans hetaste barer – här är de som det snackas om mest just nu. 

ANNONS

Internationell stämning på TAK

Högst upp på hotellen At Six och Hobo på Brunkebergstorg ligger TAK – restaurang med en stor terass som har en av Stockholms absolut bästa utsikter och atmosfär just nu. Här uppe råder en internationell stämning i såväl baren som restaurangdelen. Köket som styrs av matkreatören Frida Ronge serverar skandinaviska smaker med japanska tillagningsmetoder. Den fantastiska terassen kommer bjuda på magiska kvällar med DJ:s varje torsdag till lördag hela sommaren.

Läs vår recension av Tak här. 

Adress: Brunkebergstorg 2Restaurang Tak.

TAK:s gigantiska terass spås bli poppis i sommarvärmen. 

Paradiso – en bar med humor och kärlek

Den rosa neonskylten utanför Paradiso hintar om en lekfull och skön bar där man vill sitta i timmar och snacka skit med sitt sällskap. Och exakt så är det på Paradiso. Ta en tuborg på flaska, ett glas vin från den maffiga vinmenyn eller beställ en kitschig cocktail om du är sugen på det. Vad du än beställer så får du det serverat med en nypa kärlek och en gnutta humor. Vill du käka finns en enkel men genomtänkt meny att kika på.

Läs vår recension från 2016 här

ANNONS

Adress: Timmermansgatan 24

Cocktails i världsklass på Penny & Bill

2016 blev Johan Evers utsedd till en av världens tio bästa bartenders när han tävlade i World Class Bartender of the year. Nu står han bakom bardisken på Grev Turegatans gastrobar Penny & Bill och blandar cocktail i världsklass. Men trots detta råder allt annat än en snobbig stämning, tvärtom är det intimt och trivsamt. Penny & Bill är med andra ord den perfekta baren att ta med dejten som du vill imponera på.

Adress: Grev Turegatan 30

Johan Evers, Penny & Bill

Johan Evers fixar drinkarna på Penny & Bill.Livliga förfestkrogen IBU

På stans nya förfestkrog IBU är musiken och feststämningen hög innan klockan ens slagit sex. Men trots att stället är stort och livligt finns en hemtrevlig och personlig feeling här. Det här är med andra ord ett perfekt ställe att börja kvällen på om ni är ett stort gäng kompisar eller kollegor som ska ses efter jobbet. Här dricker ni cocktails, vin eller öl och om någon i sällskapet blir hungriga är det perfekt att beställa in en eller två mellanrätter från menyn som har riktigt fördelaktiga priser.

Läs vår recension av Ibu här.

Adress: Mäster Samuelsgatan 19

Damon Rasti öppnar balinesisk restaurang.

Damon Rasti öppnade nyligen det balinesiska haket IBU.


 

Stockholm, Sverige