Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Boulebar i Tanto har öppnat – med coronaåtgärder

Boulebar i Tanto har öppnat för säsongen.
Boulebar har öppnat upp i Tanto för femte året i rad.

Vill du spela boule ute i solen så har nu Boulebar öppnat upp i Tantolunden för femte året i rad. Det blir också mindre trängsel när åtgärder tagits för att hålla avstånd mellan gästerna.

ANNONS

Båtuppläggningsplatsen i Tanto har ännu en gång gjorts om till en boulepark med mat och bar.

I fredags öppnade Boulebar Tanto upp för säsongen.

– Det känns fantastiskt att äntligen öppnar upp vår oas här på söder. Vi är så glada över att kunna välkomna våra gäster varje dag hela sommaren till vår utomhuspark med mat och boule, säger Sara Berndtsson från Boulebar i ett pressmeddelande.

Boulebar Tanto har öppnat.

När vädret är finare så kommer det fortfarande inte vara trångt på Boulbar Tanto efter nya åtgärder i coronatider. Foto: Eric Thorsson.

Håller avstånd

På grund av rådande pandemi så kommer Boulebar Tanto i år vara lite annorlunda. Utifrån nya regler och restriktioner har man tagit åtgärder för att minska risken för smittospridning.

– Vi kommer behöva jobba på ett lite annat sätt denna sommar. Vi har dragit ner på kapaciteten vid banor och bord för att se till att vi håller oss på ett bra avstånd från varandra. Inget barhäng utan vi serverar alla vid borden ute i parken, så att du kan njuta av miljön och ditt sällskap istället för att stå i en kö och vänta på din öl, avslutar Sara Berndtsson. 

Boulbar Tanto har öppet varje dag hela sommaren ut. Öppettider för specifika dagar hittar du på deras hemsida.

ANNONS
Tantogatan 85, Stockholm, Sverige