Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Här käkar du nyårsmiddag på krogen

Här käkar du nyårsmiddag på krogen
Nyårsmiddag på krogen - en kär tradition.

Japansk husman, Biff Wellington eller Piggvar, Vi har tagit fram en lista på nio ställen som kör nyårsmiddag på krogen.
Så skippa fixet och dra ut istället.

 1. Ambar. Kvarterskrogen på Tomtebogatan specialiserar sig på orange vin och andra naturviner, gärna från Östeuropa. Till detta serverar man japansk husmanskost och, om kocken får feeling, stans bästa dumplings. Krogen är öppen både på julafton och på nyårsafton.
  Adress: Tomtebogatan 22
 2. Tak. Högt över takåsarna på hotell at Six takrestaurang fixar kocken Frida Ronge en nyårssupé. Krogen är öppen mellan 17 och 03 och maten är asiatiskt/ nordisk.
  Adress: Brunkebergs torg 4
 3. Tennstopet. Krogen är en klassiker och menyn är lika klassiskt den. För 725 spänn får du en-trerättersmeny och på dryckessidan finns det ett matchande paket.
  Adress: Dalagatan 52.  
 4. Balzac. Fransk lyx på Odengatans eget brasserie. På menyn som kostar 895 och innehåller både ostron och skumpa.
  Adress: Odengatan 26
 5. Duvel café. En femrättersmiddag, kan det vara något på årets sista kväll? Isåfall är Duvel/ Pressklubben hela rätt. Det kostar 1000 kronor och på menyn finns både ceviche och biff Wellington
  Adress: Vasagatan 50
 6. Noi.För en tusing får du även en nyårsmiddag på Nobis Hotells krog Noi. Hummer finns på menyn. För dem som vill ta take-out på nyår så fixar Noi en kasse med mat för 780 kronor.
  Adress: Norrmalmstorg 2-4
 7. Eatary Social. Fira nyår med latinamerikanska smaker på Clarion. Marcus Samuelssons Eatary Social har menyer från 700 -1000 kronor och när du käkat klart finns ett dansgolv längre in i hotellet.
  Adress: Ringvägen 98
 8. Farang. Lyxig sydostasiat med ungefär nio rätter på sin nyårsmeny ”Yao Ying” där man dessutom kör en barnmeny för 200 spänn.
  Adress: Tulegatan 7
 9. Södra teatern. Det blir klubb, fest och stök hela natten men det serveras även en nyårsmiddag  – en äkta skaldjursbonanza, eller vegetariskt om man är mer sugen på det. Det kostar ungefär 1300 men då får du inträde till klubben som pågår till 04.00 också.
  Adress: Mosebacke torg 1
Ambar, Tomtebogatan, Stockholm, Sverige