Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Boulebar stänger inomhus – men nyöppnar i Rålis som planerat

Boulebar i Rålis
Boulebars uteservering i Rålambshovsparken är planerad att öppna i slutet av april.

I dag stänger Boulebar sina inomhusenheter temporärt, planen är att öppna igen i mitten av april. Så länge satsar de på öppningen av sina uteserveringar.
– Vi har en spännande nyöppning i Rålambshov som vi ser fram emot. Timingen kan faktiskt bli riktigt bra mitt i allt elände, säger koncernens vd Henrik Kruse.

ANNONS

På grund av coronakrisen stänger Boulebar nu sina inomhusenheter, men hoppas kunna öppna dem igen den 15 april.

– Under rådande omständigheter så väljer vi att stänga våra inomhusenheter. Vi märker att våra gäster vill komma till uteserveringarna så vi väljer att ha dem fortsatt öppna vid fint väder och bedriva verksamheten på ett säkert sätt, säger Boulebars koncern-VD Henrik Kruse i ett pressmeddelande.

Satsar på sommaren

Här i Stockholm jobbar de för att kunna öppna sommarparken i Tanto så fort båtarna är i vattnet i början av maj. Dessutom är ”beta-öppnar” Boulebar Rålambshov redan i slutet av april om allt går enligt plan.

– Sommaren blir viktigare än någonsin för oss. Vi har en spännande nyöppning i Rålambshov som vi ser fram emot. Timingen kan faktiskt bli riktigt bra mitt i allt elände, avslutar Henrik.

Boulebar Rålambshov, Smedsuddsvägen, Stockholm, Sverige