Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Brooklyn möter Tel Aviv på nya krogen Jacqueline’s i City

Christian Olsson, Kristofer Sandström och Niklas Odin, ägarna till nya Jacqueline's.
Christian Olsson, Kristofer Sandström och Niklas Odin, ägarna till nya Jacqueline's.

En samtida diner med influenser från Brooklyn och Tel Aviv, så beskrivs nya Jacqueline's som slår upp dörrarna i slutet av oktober. Bakom restaurangen står ägarna till Stockholm Krogbolag som bland annat driver Vassa Eggen, Tako och Tennstopet.

ANNONS

Den 23 oktober slår Jacqueline’s upp dörrarna i korsningen Malmskillnadsgatan/Mäster Samuelsgatan. 

Restaurangen kommer att ha öppet från tidig morgon till sen kväll och erbjuda frukost, lunch, middag och bar under ett och samma tak. Förhoppningen är att bli stockholmarnas nya vardagsrum.

– Jacqueline’s koncept bygger på tillgänglighet. Läget är en central del av erbjudandet och vi ser fram emot att sätta nya Sergelstan på kartan, säger ägarna Christian Olsson, Kristofer Sandström och Niklas Odin från Stockholm Krogbolag i en kommentar.

Inspirationen till den färgstarka inredningen och maten kommer bland annat från Tel Aviv och Brooklyn.

Modern restaurang med internationell prägel

På menyn hittas bland annat Pinsa (en kalljäst avlång pizzasort) Kyckling ”Waldorf” och Steak ”Tagliata” såväl som brunchklassiker som French Toast ”Jewish Baker” och Ice Cream ”Sundae”.

– Stockholm har saknat ett ställe som Jacqueline’s – en modern restaurang med internationell prägel som är öppen från morgon till kväll utan att tumma på upplevelsen eller hantverket, säger Michelle Broman-Ek, restaurangchef.

Restaurangen kommer att ha 145 platser och generösa öppettider.

ANNONS

Michelle Broman blir restaurangchef på Jacqueline's.

Michelle Broman, restaurangchef på Jacqueline’s. Pressbild: Kerstin Westeson

Malmskillnadsgatan, Stockholm, Sverige