Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Spansk fiskkrog slår upp dörrarna på Östermalm

Andreas Printz på Görvälns slott där han var köksmästare tidigare.
Andreas Printz har bland annat varit köksmästare på Görvälns slott tidigiare.

I slutet av april öppnar fisk- och skaldjursrestaurangen Feira en våning upp i Östermalmshallen.
Här ska köksmästaren Andreas Printz leverera havets läckerheter med inspiration från den spanska klippkusten.

ANNONS

Den 5 mars öppnar Östermalmshallen igen.

En av nykomlingarna i hallen blir fisk- och skaldjurskrogen Feira, skriver Restaurangvärlden.

En del i hallens torn

Krogen ska ligga på planet ovanför handlarna och har en balkong med utsikt över salutorget. Dessutom ska en avskild del av krogen ligga i tornbyggnaden ovanför huvudentrén till hallen.

– Inspirationen till Feira kommer främst från den vilda klippkusten i Galicien och dess salta skaldjursrestauranger, säger Olivia Secher som är marknadschef till Restaurangvärlden.

Köksmästare blir Andreas Printz som bland annat har jobbat på Sturehof och Aquavit i New York.

Östermalms Saluhall, Östermalmstorg, Stockholm, Sverige