Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Garba öppnar egen krog på Norrlandsgatan

Marion och Linn öppnar Garba.
Marion Ringborg och Linn Söderström öppnar krog tre våningar upp mitt i City.

Efter flera år av pop up-projektet har kockarna från Garba slagit ner bopålarna – i ett townhouse på Norrlandsgatan.

ANNONS

Garba består av kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström. Duon har i flera år dykt upp som pop up-krog på olika ställen och har jobbat med sitt Garba-projekt sedan 2017. 

Nu har de bestämt sig för att slå sig till ro på Norrlandsgatan 24, tre våningar upp i samma townhouse som Nosh and Chow.

Hur landade ni i det här beslutet? 

– Vår ambition har alltid varit att öppna eget och vi har testat en massa olika idéer. När vi hittade den här våningen kändes plötsligt så rätt, säger Linn Söderström.

Maten som serveras i den här miljön är fyrarättersmenyer och eftersom man tagit en del inspiration från Italien (utan att det för den sakens skull är italiensk mat) vill duon alltid få in en pasta på menyn och gärna smaksätta med citron och olivolja när det går.

– Det ska bli så kul att liksom förverkliga alla de idéer vi filat på genom åren. Känslan av att sitta och äta i en våning tror vi ger en väldigt intim och social känsla, säger Marion Ringborg.

Garba öppnar 8 januari. bokningen är redan öppen. 

ANNONS
Fakta

Käka ihop

Garba är  Marion Ringborg och Linn Söderström, två kockar som träffades redan 2015 när de jobbade på Nya Carnegiebryggeriet.

Sedan 2017 har de jobbat heltid med Garba och gjort olika pop ups med den gemensamma nämnaren att du ska sitta och käka med folk du nödvändigtvis inte känner sedan tidigare.

Norrlandsgatan 24, Stockholm, Sverige