Vildsvinskocken  Nils Molinder.
Vildsvinskocken Nils Molinder.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.
Allt på grisen ska käkas, enligt nose to tail-principen vilket innebär vildsvinsschnitzel med rökt märgsmör och vildsvinsragu på menyerna.

Grisfest när vildsvinen får egen festival

Klubb / Krog / Krog / Mat och vin 

På fredag kickar stans första vildsvinsfestival igång.

Vildsvinet får mest uppmärksamhet när de bökar upp villaträdgårdar eller på annat sätt invaderar civilisationen. Men istället för sura miner och osäkrade hagelgevär får vildsvinet ny plats på krogen. Från och med i morgon och tio dagar framåt är det Vildsvinsfestival på fem restauranger i stan.

Sist stod det Skrei på menyn, nu är det dags för Vildsvin när restaurangerna Melanders, (både i Vasastan och Täby), Ulla Winbladh, KB och Sjöpaviljongen i Alvik gör gemensam sak av att servera skogsgrisen på sina menyer.

 

Läs fler krogartiklar

Reportage & Nöje

”Jag skriver världshits vid sidan av”

Klubb

Hemliga artister hyllar Kent på scen

Klubb

Gayklubb ska skaka liv i hemsökt adress

Klubb

Stopp för tafsandet med drastisk metod

Klubb

Dubbelt upp: två festivaler i Slakthusområdet

Klubb

Förläng helgen – festa på söndag i stället!