Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Guide: här kan du fortfarande röka på krogen

På Mosebacke kan du fortfarande röka
Mosebacke är ett av ställena du fortfarande kan röka på.

Rökförbudet ska få oss att minska på användandet av cigaretter. Men för alla er som fortfarande vill ta ett bloss då och då finns fem ställen med ny "rökruta" på sin uteservering.

ANNONS
 1. Trädgården.Utomhusklubben var först ut med att berätta att de lyckats tolka reglerna på ett sätt som gjorde det möjligt att få till ett ”rökrum” fast utomhus.
  Adress: Hammarby slussväg 1
 2. Mosebackes uteservering. Den nyligen omgjorda uteserveringen nedanför södra teatern, lockar inte bara med bra häng, kall öl och en underbar utsikt utan även med ett sällsynt cigarettillstånd.
  Adress: Mosebacke
 3. Slakthuset har också fått undantagstillstånd för rökning utomhus så att man även i söderort kan ta en tagg i solnedgången medan man väntar på att nattens äventyr ska ta fart .
  Adress: Slakthusgatan 6
 4. Josefinas. Ytterligare en klassisk uteservering som fått dispens att dra igång en rökruta utomhus. Cig, rosévin på dagsfesten känns som en kombination/ tradition som inte går att avfärda i en handvändning.
  Adress: Galärvarvsvägen 10
 5. M/S Patrica.  På partybåten på Söder Mälarstrand kan du bolma vidare, trots att det inte är något vidare för hälsan så är det kanske desto bättre för feststämningen – åtminstone ibland…
  Adress: Söder Mälarstrand, Kajplats 19.

Patricia - Restaurang & Nattklubb på Södermalm, Stockholm, Sverige