Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Kockarna från Garba kör pop up-restaurang mitt i naturen

Ät middag mitt i naturen på pop up-krogen Nowhere.
Avnjut en middag mitt i naturen på pop up-krogen Nowhere 20-21 augusti.

Sex stycken bord, utspridda på vackra lägen utan kontakt med andra gäster. Det är konceptet för pop up-krogen Nowhere som håller till i ett naturreservat söder om stan två kvällar i sommar.

ANNONS

Det är det alkoholfria vinhuset Oddbird som ihop med kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg från Garba öppnar en liten restaurang på stor yta i sommar.

I naturreservatet Häringe-Hammersta har man valt ut sex olika särskilt vackra platser, där man placerat ut bord för sällskapen.

Förstärka upplevelsen av måltiden

Pop up-restaurangen serverar där en fast meny ihop med alkoholfria viner.

– Vi kockar pratar ofta om råvarors ursprung och deras närhet till naturen för att ge våra gäster både en större förståelse och upplevelse av måltiden, säger kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg bakom Garba. På Nowhere vill vi förstärka den känslan genom att faktiskt befinna oss mitt i naturen.

Den 20-21 augusti är det dags, bordsbokningen öppnar den 22 juni. Läs mer här.

Häringe-Hammersta, Västerhaninge, Sverige