Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fira nyår på krogen – fem krogar som håller öppet

Skåla in det nya året på en krog nära dig.
Skåla in det nya året på en krog nära dig.

Klä upp dig och gå ut på stan 31 januari.
Nyårsafton är alltid värt att fira och på krogen blir det alltid en lite extra festlig stämning när året tar slut.

ANNONS
 1. Wedholms fisk håller öppet för första gången någonsin. Så om du vill käka middag i klassisk och sober miljö 31 december är det hit du ska gå. Kvällen till ära har man en specialkomponerad meny med extra fokus på äkta kaviar i flera serveringar, kanapéer, piggvar, hummer och ostron. Drycken består av champagne och vita mineralrika viner . En meny kostar 1550 kronor och vinpaketet en dryg tusing.
  Adress: Arsenalsgatan 1
 2. Sturehof har öppet året runt. Nyår är inget undantag och eftersom krogen dessutom är grymma på skaldjur är krogen ett säkert kort – en restaurang där dessutom stämningen sitter i väggarna:
  Adress: Stureplan
 3. Ett stenkast från Sturehof drar köttspecialisterna Vassa Eggen ihop en nyårsmeny och vill du ha ännu mer party kör man dessutom nyårsfest nere i sin systerkrog Takos källare med en asiatisk meny. Boka bord i förväg! Menyerna kostar runt 1300 på båda ställena
  Adress: Birger Jarlsgatan 29.
 4. För 800 kronor får du en gedigen nyårsmenyn på Södermalmspärlan Kvarnen, med älg, oxfilé och choklad.  Lägger du till en femhunka får du ett dryckespaket också.
  Adress: Tjärhovsgatan 23
 5. Grand Hotel. Klassikern som never goes out of style. Sitt i Vinterträdgården och känn in hur 2019 övergår i 2020 samtidigt som du käkar nyårssupé och lyssnar på storbandjazz live – en resa bakåt i tiden. Det hela går loss på 2000 kronor. Självklart är det klädkod: Mörk kostym/smoking.
  Adress: Södra Blasieholmskajen 8